• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

16.06.2025 17:10

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари по обявите в раздели Търся и Предлагам

Започната от NO CARRIER, 13.07.2010 22:08

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

77

мен пък ме дразнят тези обяви...
не мога да разбера защо администраторите на форума не направят така че обявите да не излизат при последните мнения???
хората по всякакъв начин се мъчат да си ъпдейтнат темата,само и само да излезе най от горе.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

tomatomov197

Те не излизат , само на спонсорите излизат при последни непрочетени .
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

kapacitet

ЦитатТе не излизат , само на спонсорите излизат при последни непрочетени .

Предполагам, че 77 има в предвид, когато скрулнеш страницата на форума след всички раздели има графа с всички теми в които е писано последно. Аз лично правя точно така, не се ровя във форума, а хвърлям едно око на темите които са актуални. И точно там излизат всички теми от пазар в, които има реплики от рода на уп, ъп, ха, ху, хи и всички възможни имотикони. Това понякога наистина дразни, защото от 20 нормални теми половината са ъпдейти на пазар.

tomatomov197

Цитат на: kapacitet - 01.03.2012 01:12
Предполагам, че 77 има в предвид, когато скрулнеш страницата на форума след всички раздели има графа с всички теми в които е писано последно. Аз лично правя точно така, не се ровя във форума, а хвърлям едно око на темите които са актуални. И точно там излизат всички теми от пазар в, които има реплики от рода на уп, ъп, ха, ху, хи и всички възможни имотикони. Това понякога наистина дразни, защото от 20 нормални теми половината са ъпдейти на пазар.
Това не съм го чувал даже , аз направо натискам горе " непрочетени публикации "  и пазар не ми излиза .
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

ico

Нови правила уж има вече, пък всичко си е по старому. Само къде някои хора се напъват, да хвалят снимки и само за тях има промяна... Иначе правилата като цяло не се спазват и особено това 2.4.
Цитат2.4. При първоначално публикуване на обява задължително се посочва точна информация за местоположението и начина, по който може да се осъществи връзка с потребителя / лицето, продаващ / търсещ дадената стока. Предоставя цялата налична информация за нея, за да може евентуалния клиент да е максимално информиран и да няма недоразумения след извършване на покупко-продажбата. Обявата трябва да бъде придружена с актуална АВТОРСКА СНИМКА на стоката. Чужди снимки и "от интернет" не се приемат! Цената се обявява задължително.
Повечето обяви са без снимки при нужни такива, особено за стара техника и аквариуми. Има и с такива снимки хванати от някъде. Редовния текст е "подробности и цена на лично...". После аквариума надраскан, чукнат, пукнат, стъклото прекалено тънко за обема... ама ако не си питал на лична...
Не може ли такива обяви да се трият, че инак не виждам как ще се напъне някой да спазва правилата. Някакви наказания за системно нарушаващите тия правила...
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

valnata

Съгласен съм с ico .  Не посочват цена, снимки също няма, а заглавията на някои теми са уникални.. "продавам"и до там :-D  Хубаво ще е някой да следи за тези неща.

Mirobg

Според мойта скромна личност срока от 48 ч. в т.2.9. е крайно недостаъчен. За мен по-скоро би било правилно да се увеличи на седмица. За да се избегнат постоянните 'повдигания'. Има доста такива примери от над 10 uр_чета,че и даже от две страници.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

ico

Пак се стига до коментар на правилата... Как е по-добре, за всеки е различно. И се спомена, че правилата са такива и няма да се променят. Въпроса е, да се спазват поне. Пък то не че няма теми където се вдигат и по-често от 48 часа.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Асен Евгениев

Цитат на: Mirobg - 04.03.2012 09:56
За мен по-скоро би било правилно да се увеличи на седмица.
Няма никакъв смисъл, защото отново разрешиха коментарите в самите обяви и всеки коментар
повдига обявата. И така по няколко пъти на ден.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Mirobg

Дано скоро има промяна на настоящите правила,защото тези  донесоха повече вреда,отколкото полза.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

cwetalin

Написаха се едни нови правила, изписа се един тон мастило да се коментират, после още толкова от търговците-таргаши, които имаха по 100 обяви и 2 постаи нищо не се промени. Или се промени, вече във форум има повече съобщения, от сорта на "Ихаа","Ауу, колко хубавоо.." и т.н. И потърпевш е единствено редовия потребител, който иска да си пусне веднъж месечно обява че има китки за махане, или този, който след 2 години занимание с акваристика иска да си смени аквариума.
А и обявите ИЗОБЩО не са по правилата.

Despot

http://aquariumbg.com/forum/predlagam/vnos-na-rasteniya-tropica-(daniya)-38965/msg370493/#new

Тук вече стана "смях в залата".Може ли един Глобален модератор да се държи по този начин и да оспамва излишно темата,нали има ЛС?!?!?Да не говорим за аватара на модератора ,колко правила нарушава... Все пак форумът е посещаван от много деца,що за пример?

zariio

Цитат на: Despot - 04.03.2012 18:51
http://aquariumbg.com/forum/predlagam/vnos-na-rasteniya-tropica-(daniya)-38965/msg370493/#new

Тук вече стана "смях в залата".Може ли един Глобален модератор да се държи по този начин и да оспамва излишно темата,нали има ЛС?!?!?Да не говорим за аватара на модератора ,колко правила нарушава... Все пак форумът е посещаван от много деца,що за пример?

По-добре не вземай страна защото нито ти нито аз знаем как стоят нещата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

Despot

Аз страна не вземам,просто ми писна да чета какви ли не спорове и забележки,на всякакви други теми ,но не и акваристика.Ако имат да си уреждат сметки начинът е много прост....

камен чочев