• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 20:24

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Вдъхновение

Започната от kraltchev, 27.06.2005 03:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NikolaV

Цитат на: "Ilianidis"Ми то отгоре и мъх е покарал:)Нема начин наоколо да няма чистачи.
Искам да съм анциструс...

zmeq

... но си имам жена   :cry:

Liones

Цитат на: "NikolaV"
Цитат на: "Ilianidis"Ми то отгоре и мъх е покарал:)Нема начин наоколо да няма чистачи.
Искам да съм анциструс...
rofl  rofl  :bravo

NikolaV

Цитат на: "zmeq"... но си имам жена   :cry:
Нещо не ти разбирам притесненията  :twisted:

NikolaV

Тъй като гледам темата придобива все по-сериозен характер да взема да пусна биотопа, дето съм се захванал да правя за следващия конкурс в категория "Еротичен"
http://hosted.met-art.com/generated_gallery/full/1013-Eau-Pure-by-Vadim-Rigin/index.htm?CA=901313-0000&pa=669821
Търся си рибки. Предложения на ЛС :lol:  hump

tishovsx

абе човек, да не ви се оплаче, и вие почвате...стига де засрамете се, бай брадър ше ви изплющи :!:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Liones

еми четох някъде че има рибки които могат да ти влезнат в пикочния мехур от едното място :P Та можеш с такива да пробваш :lol:

Boby_

Цитат на: "Liones"еми четох някъде че има рибки които могат да ти влезнат в пикочния мехур от едното място :P Та можеш с такива да пробваш :lol:

Доколкото знам, не могат да влязат чак до пикочния мехур, само влизат в каналчето и се заклещват (специално при мъжете).

Liones

Еми да така е но преди няколко месеца на мъж на който са му ваделикамъни в бъбреците са открили две малки рибки :lol: Представяте ли си как се е шашнал-да ти намерят златни рибки в пикочния мехур-хахахахахахахахаха

NikolaV

Ако може да се вярва на Дискъвъри разбира се, били по-голяма напаст за местното население от пираните и крокодилите взети заедно...

Boby_

:lol: Не са златни рибки, сомчета са. И се вклиняват яко с шиповете. А местните ползват "предпазители", като газят във водата.

Liones

за златните се базикам а човека не е мил местен :D бил е изследовател от Англия :D  :D  :D  :D

Similar topics (1)

54995

Публикации: 9
Прегледи: 4330