• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

13.07.2025 08:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за филтър

Започната от xD, 24.01.2011 18:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Flamma

Някой пострадал ли е от Сън-Сън? Четох доста из форума и не оставам с добро впечатление за тях
— Е, сега, когато се видяхме един друг — каза Еднорога, — ако ти повярваш в мене, и аз ще повярвам в тебе.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimages.myreefstats.com%2F8218_8459.png&hash=4999549389e3376c3caff252701b3885932b4059

TiL

Само да кажа, че останах адски недоволен от Hailea RP-600! Заема адски много място, лесно се прецаква "механизма" за закрепяне на контейнера с гъбите и керамиката и се налага да се ползва подпирачка или да се подпира в грунда. При обслужване капака на "контейнера" се отваря трудно... И за капак след около година ползване започна да прави проблеми с моторчето(не тръгва винаги като се включи в контакта).

kamos

Да си дам и моите 5 цента.
Аз от Хаилея съм супер недоволен и никога повече няма да си купя нещо от таи марка :duvar:
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Next

Филтъра ми връща вода през маркучето за въздух какво му е станало?  Той е SUN SUN HJ-1152

manyg

махни маркучето :) за какво ти е ?

dalgia

Най вероятно нещо се е запушило.Извади го и го прегледай.

Next

Цитат на: manyg - 28.08.2013 17:00
махни маркучето :) за какво ти е ?

Не знам каква му е ролята на него, ама мисля, че няма да работи както трябва без маркуч и за това  :-)

П.С. оправих го флейтата изчистих имаш съвсем малко налеп и оказва влияние.

Nikiengi

Съвместната работа на мъркуча за въздух и флейтата малко си губи смисъла. Използвай дюзата за въздух без флейта, или флейтата без дюзата за въздух. Ако насочиш правилно потока на водата от флейтата не ти е необходим въздуха.

M14iro

Да, както казва Никито ,флейта и маркуча нестава работата . Махни едно от двете неща.

Next

Нямам дюза за въздух в комплекта. Сега махнах маркуча и оставих флейтата, но това чопче за въздуха го оставих защото като го махна много вода хвърля през него.

Similar topics (5)

26134

Публикации: 35
Прегледи: 15335

42608

Започната от Aquafen

Публикации: 7
Прегледи: 3455

13387

Публикации: 11
Прегледи: 5662

3746