• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.05.2025 21:17

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Резонанс от помпа в съмп

Започната от efsedno, 10.02.2025 12:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

_Kirilov

Браво , супер е  *privet*
Интересно защо  мъха не е тръгнал при теб , или ти си го  умоирил нещо с препарати ?

Колко литра е този аквариум ?

efsedno

Цитат на: _Kirilov - 08.05.2025 11:18Браво , супер е  *privet*
Интересно защо  мъха не е тръгнал при теб , или ти си го  умоирил нещо с препарати ?

Колко литра е този аквариум ?
И аз това се чудя, бях третирал с омнипур по едно време, и сигурно с него съм ги поразсипал...
240л реален обем вода.

Бях влязал в някаква серия всяка седмица 1-2 рибки аут, без нищо видимо по тях, джърман рамирези от 6 останаха 2, електри блу рамирези от 6 останаха 5, та затова и третирах с омнипура.

Сега ще трябва да се боря с черна брадичка има малко по корените, имам 3 саета, но не проявяват интерес  *NO*

_Kirilov

Няма гад , която да я яде , овсен еди нвид скариди ако не се лъжа ,...
Рамирези много имах мерак да гледам преди 10г , имах няколко , даже хайвер хвърляха  ,но за съжаление им е много кратък живота. Ти купуваш риба на 5-7 месеца и дори в перфектни условия да я гледаш живее още макс година и половина . Иначе са уникални риби , като цяло съм фен на фихлидите джуджета.
В тоя ред на мисли Апистограмите също са много атрактивни , крибензиси също - всички един под-род.

Ако искаш си направи профил с всичко за аквата и да коментираме там :) проблема тук ти е решен май вече  *THUMBS UP*

Similar topics (5)

24905

Публикации: 10
Прегледи: 8742

2337

Публикации: 18
Прегледи: 9821

15821

Публикации: 0
Прегледи: 1904

53670

Започната от pl86