• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

03.10.2025 03:13

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Бързи въпроси на тема оборудване 2

Започната от Георги, 31.03.2013 04:58

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

mushroom

Секундно лепило с памук, цианоакрилно така май му викаха... колегата Кирилов има опит в този вид лепене.
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

kinsman

Идеята е да не засмуче нищо живо и да стане красиво. За сега се спирам на префилтъра на Ехайм. Но там проблема е че след време гъбите ще се свият и все нещо ще влезне между тях и решетката.

mushroom

Ти ще залепиш гъбата в кръг, както е на снимката.
Друг вариант е с една ножка правиш един Х и надяваш. Стига да е достатъчно дебело парчето гъба.
Сега естетически не знам как ще се получи. ( - :
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

a__andreew

Здравейте, вижте какво се предлага в тему , от там взех метални и ги сложих на ехайм 2078 и флувал g3 и повече ми харесва отколкот варианта на ехайм или гъбата надяната на смукателя. Има няколко варианта и е необходимо малко силикон да се уплътни , но е по-добро за окото.

kinsman

Цитат на: a__andreew - Вчера в 12:43Здравейте, вижте какво се предлага в тему , от там взех метални и ги сложих на ехайм 2078 и флувал g3 и повече ми харесва отколкот варианта на ехайм или гъбата надяната на смукателя. Има няколко варианта и е необходимо малко силикон да се уплътни , но е по-добро за окото.

А колко често се налага да се почистват?

Similar topics (5)

1405

Публикации: 53
Прегледи: 19126

59965

Публикации: 6
Прегледи: 3602

53044

Публикации: 4
Прегледи: 3424

45036

Публикации: 1