• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.07.2025 00:49

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

даите савет

Започната от HegeJl4o, 10.03.2006 04:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ilianidis

Преди влизаше във форума един от Македония и пишеше дори по-правилно.Е явно трябва да свикваме с това,но само да не са и глупости.Безгрешни хора няма!

HegeJl4o

Цитат на: "scroll_lock"е незнам, ама като видя такъв правопис ми призлява. Сериозно!!! :shock:
Извинявам се но несам свикнал да пиша на Кирилица

6aro

Приеми го като добронамерена забеллежка. Пред но се пише ",", а сАм се пише сЪм. То и аз не съм безгрешен в правописа, но това са едни от най-фрапантните грешки. Моля, не го приемай лично!!
За пример ще дам това: "Аз сам тук за да ви помогна" или нещо подобно беше, но грешката е ясна "сАм". Това го пише на служителите в ноният магазин в  ж.к. Тракия "Kalfland". И успех с аквариума!!!
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

HegeJl4o

Цитат на: "6aro"Приеми го като добронамерена забеллежка. Пред но се пише ",", а сАм се пише сЪм. То и аз не съм безгрешен в правописа, но това са едни от най-фрапантните грешки. Моля, не го приемай лично!!
За пример ще дам това: "Аз сам тук за да ви помогна" или нещо подобно беше, но грешката е ясна "сАм". Това го пише на служителите в ноният магазин в  ж.к. Тракия "Kalfland". И успех с аквариума!!!
ноният магазин  ;)
Сички правим грешки аз се още се уча моля да ми простите

tishovsx

Цитат
Сички .....
:D  :wink:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

6aro

Цитат на: "HegeJl4o"...
ноният магазин  ;)

това си е чиста машинописна грешка. Виж, къде седят "н" и "в", но се пак приемам забележката ще пиша бавно. :lol: Не съм се засегнал от това и се надямам, че и Ти не си.

А за
Цитат на: "HegeJl4o"Сички
се пише всички  :wink:

За тези, които не знаят. Най-мнго грешки се допускат от това, че пишем това което чуваме.

van40

И се пише  все още а не "се още"

su6tata

Май няма да е излишен един нов форум "Правопис и правоговор"  :lol:

HegeJl4o

Цитат на: "6aro"
Цитат на: "HegeJl4o"...
ноният магазин  ;)

това си е чиста машинописна грешка. Виж, къде седят "н" и "в", но се пак приемам забележката ще пиша бавно. :lol: Не съм се засегнал от това и се надямам, че и Ти не си.

А за
Цитат на: "HegeJl4o"Сички
се пише всички  :wink:

За тези, които не знаят. Най-мнго грешки се допускат от това, че пишем това което чуваме.
Несъм се засегнал :)
Просто аз съм :wink: свикнал от гадния чат да пиша а вместо ъ :)
сега се старя много и дано скоро Стигна вашето ниво

6aro

Радвам се, че го приемаш по този начин. лично аз също правя грешки по същата причина и SMS-те. Може да заместиш "Ъ" не с "А", а с "U", но стига с този  offtopic

HegeJl4o

Цитат на: "6aro"Радвам се, че го приемаш по този начин. лично аз също правя грешки по същата причина и SMS-те. Може да заместиш "Ъ" не с "А", а с "U", но стига с този  offtopic
Ок стига с тая тема за правописа
все пак тук трябваше да ми помогнете за моя аквариум :)

6aro

Ще чакаме скоро и снимки на аквариума с рибите и т.н.  :lol: Давай все така и после един 200л да направиш

SHARK_BLOOD

Вече, трябва да ти е готов аквариума, кажи тече ли :?:  :?:  :D

HegeJl4o

Цитат на: "SHARK_BLOOD"Вече, трябва да ти е готов аквариума, кажи тече ли :?:  :?:  :D
С Гордост заявявам че вече 4 часа минаха от както съм го напълнил и няма нито капчица :)  :lol:
Гордея се със себеси :)

6aro

Браво!!  :lol:  :wink: