• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.06.2025 23:44

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

съботния пазар - за и против

Започната от 2001, 03.04.2005 18:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

killiman

Преди малко минах през пазара. Коловете са набити, но оградата я няма....Но дори и да я имаше пазар пак нямаше да има утре. Може би пак нещо нелегално. Трябва разрешението да дойде от разните му там институции....
Може би тук е мястото да се похваля, че от днес рибите на killiman ще са законно произведени и продавани. Демек - узакониха ми стопанството. :)  Поне на първа инстанция. :D

Ilianidis

И такива неща ли се изискват за едни риби?За всичко патент.Е то добре,нека сме като европейците,всичко през данъци....обаче къде му е баланса на бюджета накрая на годината???Всеки плаща,а накрая хазната бедна?!Е тва е друга тема,ама ме лови яд на оправията ни.И се чудя има ли смисъл в България да се въдят риби,след като в съседна Азия ги клонират с милиарди на много сносни цени.Аджеба как става тва, да дойде от майната си и да има конкурентна цена?!

П.С.Забравих ,глей къв съм....Поздравления и успех!Нека надделее българското!

miTko

А родословно дърво? :?
Разни мои АКВАРИУМИ 

Venci

Цитат на: "killiman"Може би тук е мястото да се похваля, че от днес рибите на killiman ще са законно произведени и продавани. Демек - узакониха ми стопанството. :)  Поне на първа инстанция. :D
ЧЕСТИТО! Стабилните производители вече ще се разберат! Прекупвачите - също!  :wink:

Stas

Наистина, утре пазар няма да има, но някои ще ходим.
А трябваше да направят загражденията - това е било условието да пуснат пазара.

nixanbal

Какво става сега? Знае ли се дали следващата събота /4.02/ ще има пазар, че ще пазарувам рибоци:))
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi48.photobucket.com%2Falbums%2Ff237%2Fnixanbal%2FMalawiTank_baner.jpg&hash=b6a3b805af52b2039354d101738ed74ce9cd7bab

Stas

Ако знаеш какви рибоци и от кого ти трябват - уговаряте се и ти ги носи на пазара. А иначе, ако успеят да го заградят... И ако всичко е наред с документите... То има голяма вероятност пазара да работи. В петък ще се знае.

Venci

discus

Цитат на: "Venci"http://iwns.org/content/view/149/87/lang,bg/
Без коментар.  :!:

Бе ти какъв се явяваш ве, неква будна съвест ли, а се поразходи по форуми за кучета, котки,птици и секви други неща дет се продават на пазара, не ни занимавай тука с глупостите си. Пазара не го затвориха заради рибите а заради другата измет по него, и аз неща да има други неща освен риби ама на ФАКТ :twisted:

Deep

Цитат на: "discus"
Цитат на: "Venci"http://iwns.org/content/view/149/87/lang,bg/
Без коментар.  :!:

Бе ти какъв се явяваш ве, неква будна съвест ли, а се поразходи по форуми за кучета, котки,птици и секви други неща дет се продават на пазара, не ни занимавай тука с глупостите си. Пазара не го затвориха заради рибите а заради другата измет по него, и аз неща да има други неща освен риби ама на ФАКТ :twisted:

Discus, мисля че човекът просто също се възмущава от глупостите написани в този смешен памфлет. А ти го изяде с парцалите  :lol:

discus

Той човека пише глупости от няколко дена, относно политиката на SERA относно други такива неща, честно казано въобще и не съм му чел линка дето го е дал . Но реших че е време да му се :bash канчето

Stas

В линка пише наистина пълни глупости!
1. Забранява се пазара за животни и са изброени всички без рибите.
2. Пазрът функционирал още - естествено, пълна лъжа, защото пазара още на 14-ти, когато ни беше сбирката не работеше, а за птици - отпреди Нова Година.
3. Доколкото разбрах представители от търговците на риби са ходили в РВМС и от там са разрешили функционирането на пазара за рибки, но при определени условия, които вече 3-та седмица се опитват да изпълнят.

Боби, Deep е прав, че в конкретния случай линка е даден като възмутителна информация. Ако има някакъв друг умисъл при пускането на този текст, то наистина  :bash

tishovsx

Аре отваряйте пазара, че ми трябва червена нимфея...тя птичи грип не хваща :?
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

vrp

Цитат на: "tishovsx"Аре отваряйте пазара, че ми трябва червена нимфея...тя птичи грип не хваща :?
На пазара нимфията така се е разраснала , та даже е цъфнала.

miTko

rofl  Той чака да върже! :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

23272

Публикации: 18
Прегледи: 15019

3803

Публикации: 12
Прегледи: 8651

6350

Публикации: 2