• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.05.2025 20:13

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

mam4e75

Голям +++за ''Аквадизайн'',в този магазин мога да стоя с часове,и го правя когато съм в София.''Аквадизайн-супер магазин,-Боян-супер човек.

ceco

Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
Колега от няколко дни ти гледам поста и се удъдржам да не ти отговоря. Хайде за да не съм язвителен ми кажи колко пари похарчи в този магазин ? Кажи ми правиха ли ти евала последният път като си купи цигари, хляб и кисело мляко ? И веднага ли те обслужиха, и с усмивка ?! Извинявай ама за такива като теб само подуенският пазар, барабар с прилежащите му магазини.

nikolay0876

Е к'во го награбихте всички Генади? Човека си има мнение- изразява си го.

zariio

И аз тва се чудя.Ами казва си мнанието човека при това базирано на 9 посещения и кво сега да съжалява че е било така ли?А пича дето пита по-горе колко пари е оставил в магазина,трябва ли с влизането да кажа че имам едни 100-200лв за пръскане та да ми обърнат внимание?И за кви цигари и къвхляб ми говори все едно си купува консумативи за акваристика толкова често колкото хляб и мляко *CRAZY*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

камен чочев

Не е лошо преди да му ставате адвокати, да посетите дадения магазин. Не съм ходил повече от пет пъти, но в това, което казва няма грам истина.

mackman

Аз искам да дам един голяма +, за Аквамания-Варна, за мен това е най-добрият зоомагазин във Варна. Хората, които работят там са приятни и много отзивчиви, а и добри специалисти. *thanks

Eliz

Един + от мен за зоомагазин "Рейн боу",много отзивчив персонал,прекраси и добре гледани риби,чисти аквариуми.

nikiK

Цитат на: zariio - 06.02.2012 21:24
И аз тва се чудя.Ами казва си мнанието човека при това базирано на 9 посещения и кво сега да съжалява че е било така ли?А пича дето пита по-горе колко пари е оставил в магазина,трябва ли с влизането да кажа че имам едни 100-200лв за пръскане та да ми обърнат внимание?И за кви цигари и къвхляб ми говори все едно си купува консумативи за акваристика толкова често колкото хляб и мляко *CRAZY*

Само не можах да разбера как става така-всеки път супер недоволен от всичко, а ходи в магазина 9 пъти поред там.  8-)
450 лит.  Ю.Америка- Геофагуси, Скаларии Манакапуру, Цихлиди джуджета
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs23.postimg.org%2Fbouk58j9z%2FDSC07050.jpg&hash=8c3a842af0d72cdf9aac794b1cd930ff0f55922a
260 лт.  Африка ез. Малави

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fdkblqd7a5%2FDSC07053.jpg&hash=990372686b1835fb091e9de8fc0bec78d164e9f4

iva-ad

Искам да споделя отличните си впечатления от Big_gonzo и сайта aquarium-bg.eu. Миналия месец поръчах няколко растения, но въпреки че бяха много добре опаковани, измръзнаха по пътя. Направих нова поръчка, като помолих да ми изпратят растенията по автобуса. Това не беше обчайна практика, но Big_gonzo се съгласи и настоя да платя само най-скъпото растение, а останалите били подарък. Подаръкът се оказаха растения в отлично състояние, в три пъти по-голямо количество от поръчаното, придружени с едно доста рядко и скъпо растение, което търсех отдавна, но не бях поръчала, защото мислех, че е изчерпано. Като обобщение: препоръчвам смело търговеца-растенията са чудесни, а хората- етични и отговорни повече от необходимото.

(Нова съм във форума, така че се извинявам, ако нарушавам някое правило- не е нарочно)

mirosiav

От магазина на Аквадизайн(на кръстовището на подуене) съм с отлични впечатления. Последно бях там преди 5 дни, имат много добра поддръжка на аквариумите. Коректни и точни са били към мен продавачите.
Отглеждане и развъждане на betta splendens като хоби!

mkolev

Благодарности на @tonino(Аквариуми и терариуми ЕООД) за аквариума и отношението. Перфектно изпълнение.   *privet*

bat

Огромен + за Аквадизайн. Днес бях там, и останах очарована. Не бях виждала до сега в друг магазин такова разнообразие на рибки и растения, всичко беше пригледно, подредено и чисто. Момчето което продава там наистина си разбира от работата, а отношението му е супер. *BRAVO* И не съм пръснала 100-200 лева както спомена някой по-горе, а си купих само 2 белички Анциструса и чистачка за дъното.
Със сигурност пак ще пазарувам от там.

bicho1976

Пореден голям +
,за Владо от Варна Дискус.Само за час след като му се обадих ,човека реагира и донесе желаният от мен дискус(при това само една бройка),на удобно за мен(моят приятел)място.
А рибите му няма да ги коментирам,поредният красавец в моят аквариум.
Дано има повече такива търговци.
Благодаря,Владо!

ivaka87

+ и от мен за колегата tonino.Разкошен комплект ми изработи.

Georgi94

Аз искам да похваля магазин ''Пираня'' в гр. Стара Загора до спирка Алана. Много добро обслужване - хората са любезни и компетентни и като цяло съм много доволен от обслужването им :)

Similar topics (5)

38259

Публикации: 26
Прегледи: 19743

23272

Публикации: 18
Прегледи: 14557

10750

Публикации: 5
Прегледи: 8634