• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 22:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

Аква Зона срещу Синдикалния дом е номер 1. Винаги ми правят отстъпки, защото ходя по-често там отколкото до магазина за хляб. Скоро и парко място трябва да ми направят. :-D

spetsa

Сичко може да намериш в Аква зона ама с парко мястото ще останеш разочарован  :-D

borislav

Жорето е точен и цените са му най-добрите!
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

stefans

+++  за магазин ЗооМания гр. Пловдив ! Много високо ниво на предлаганите стоки в "сектор" техническо оборудване. Че даже и за предлаганите растения. Даже и за храните ! Защо не и за рибките ! Бравос !!!

radha

Здравейте! Аз съм начиначиеща и прекарах огромно време в търсене на съвети (не само от тук :-) ) по магазините. Най-накрая открих едно златно :-) магазинче!!!!  Намира се на бул. "Христо Ботев" №67, 10м до пресечката й с "Пиротска". Магазинчето не е само за рибки, всъщност аквариумите са около 6. Има около 50 вида рибки и всичко необходимо за един аквариум, но все пак, четейки тук и виждайки колко са напред :-) акваристите, ви го препоръчвам като за начинаещи. Т.е. няма да намерите външни филтри и прочие сложни за мен неща :-). Мацката, която държи магазина, обаче е невероятен спец (работила е в софийския зоопарк по поддръжка на аквариумиуте!!!!!!!!!!!), готова да сподели знанията си (а това се среща рядко :-(!), за нея животните са по-важни от парите *privet*, при нея няма болна рибка, а и случайно да има - няма да ви я продаде!!!!!!! С една дума *BRAVO* и препоръчвам магазинчето на всички начинаещи, а и на спецовете, ако искат да обменят мнения :-) Успех на всички!
Семейство Харациди!

mejdupraznika

+ Дискус Варна.  *privet* Е няма такива аквариуми, с Атерините е убииствен, растителният е  =-O =-O,  морският също, евала на хората.   *thanks.

magutta

+ за Дискус на Нишава, София :) Много чисто и добре заредено  *THUMBS UP*

valnata

+++ Дискус Варна.  *privet*  Много добре зареден магазин, който уважава клиентите и им помага. *thanks

bengan

Пазаруване по интернет от Дискус - удобно и без проблеми. Още един + и от мен.  *THUMBS UP*

wire

+ за магазин Микимак. Там си намерих Гро Лукс и Аквастар на прилични цени, както и шини с електронно запалване. . Не го видях в магазините за "Осветителна техника", ако искате, може да ги добавите :-) http://www.mikimak.com/
Ограничените размери на човешкия мозък не пречат на безкрайната човешка глупост!  *CRAZY*

cochese

+++ за Дискус- Варна! Много ми помогнаха с първите стъпки в акваристиката и винаги са били коректни, независимо дали това им носи печалба или не. Всички риби, растения, оборудване и продукти са ми от там и нямат грешка. А пък самия магазин- който е влизал той знае, що за красоти има вътре. Обслужването е на доста високо ниво!

wire

+ и за магазин "Аква свят" на Дондуков 66.  *THUMBS UP* Всеки път имам много въпроси и всеки път получавам отговори  *DRINK*
Ограничените размери на човешкия мозък не пречат на безкрайната човешка глупост!  *CRAZY*

ceco

Цитат на: wire - 12.05.2010 12:59
+ и за магазин "Аква свят" на Дондуков 66.  *THUMBS UP* Всеки път имам много въпроси и всеки път получавам отговори  *DRINK*
И аз им слагам един голям +
Магазинчето е малко, но има учудващо голямо разнообразие на риби. Цените на рибите са ниски- за магазин. Това обаче, което ме впечатлява най- много е, че аквариумите им са с грунд и растения.  *BRAVO*

Giorgio_Armano

за мене най добрия магазин във Варна е Панда срещу макдрайф.
4овека  е стар акварист врял и кипял и знае доста и обяснява вси4ко което ви интересува .
потдържа си добре магазина
абе вси4ко му е на ниво
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

Деян

Един голям, ама наистина голям + за Васко - killiman. Килитата му са страхотни, моите пристигнаха днес и още час след пускането в новия им дом се отдадоха на разврат. Страхотни цветове и отлично гледани риби!
*DRINK*

А и да си го кажем честно - с тези цени почти ги подарява.  :-)

Similar topics (5)

38259

Публикации: 26
Прегледи: 20244

23272

Публикации: 18
Прегледи: 15284

10750

Публикации: 5
Прегледи: 8887