• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

15.07.2025 10:12

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bat

Искам да споделя страхотните си впечатления от Rainbow sid и магазина му Rainbow. Отидох в магазина малко неориентирана какви точно рибки искам, знаех само че искам мирни рибки. Момчето ми обясни всичко което исках да знам /завиждам му за търпението 3 часа да се занимава с мен/, даде ми доста ценни съвети и си излязох от магазина с 12 прекрасни рибки.
Благодарна съм и за отношението и за съветите, и за прекрасните Атерини.

Eliz

Един  "+"  и от мен за "Aquadesign".Голямо разнообразие от риби,декорация-много красиви корени,камъни и най-вече грунд с различни размери на фракцията и не на последно място компетентен персонал.

didoman

Голямо БЛАГОДАРЯ за продавача в магазин "Скалар" в Пловдив. Човека си разбира от работата и ми даде много ценни съвети как да процедирам с хайвера.  *THUMBS UP*
Един от бедните студенти :)

S_mo

+ за магазина Аквадизайн, от там купувам техниката която ми трябва и не забравят да напишат гаранция или да пробват продукта на място
+ за зоомагазин Рейнбоу може да е зоомагазин, но не остъпват с атерините и цихлидите
+ за кимбайците при тях рибите може да са скъпи, но по разнообразие на храни и оборудване са едни от най-добрите
  За магазина на Пецата няма да дам минус заради многото риби  и растения, но няма дам  плюс, защото ми забравиха аквариума който поръчах тоест не са го направили а аз си чаках :duvar:
- за Зоомания в студенстки град, Христо ако четеш това превключи на ръчно оправление не на автопилот! Цените на корените са високи макар че са употребявани(имат нишки от  явайски мъх) няма разнообразие от риби, каквото имаше от преде една година.
- за Зооцентъра в хит младост. Докато гледах акавриумите един от персонала смяхаше вода на един от аквариумите. Зададе се ''жертва'' и той отиде да им пробута растения и торове, но забрави сифона в аквариума. Остана около1.5сантиметра вода (разбрах че го е забравил)  въздуха от аквариума забуча и той спря сифона. На агамиксовете им се подае 1/3 гърба. Пълна немарливост. В аквариумите има много умрели риби. Разбрах с какво ги хранят някакви едри  1.5см пръчици, няма гупа ендлер, няма расбори с това хранят всички риби.
- за Зооцентъра на бул. България, правят  отделмо помещение за риби и костенурки обаче колко персонал има само един разбира малко (който го засякох 1 път от три посещения) Купих чифт  Aphyosemion australe избрах рибите но кадърния продавач изпусна по-хубавия мъжки на земята след това го хвана с ръка и го пусна в аквариума и ми даде другия(по малкия). Почти целия персонал е некадърен
- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:
- за Зооцентъра на околовръстното. Най-простите риби гледани зле, коремите им свити. Един папаг се бешезаклещил под една декоративна пещеричка и не можеше да излезе, а персонала мина и не го забеляза *

Myxa TepopucT

А аз един път бях влязъл в един зоомагазин до рибния пазар в Бургас и вътре в аквариумите водата почти черна на дъното умрели риби, слаби риби колкото искаш, клетките с папагали препълнени по дъното умрели папагалчета направо можех да гледам(не убичам да гледам умрели животни). Срещу полицията във Бургас има един много добър зоомагазин има мъж и жена, мъжа не разбира нищо, но жената разбира от всичко имат доста голямо разнообразие от риби и растения, но за съжаление гледат една доста голяма риба(Hractocephalus Hemioliopterus (Червено-опашат сом) той запълва целия аквариум), а аквариума е 50-60 литров.

Mirobg

Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34
+ за магазина Аквадизайн, от там купувам техниката която ми трябва и не забравят да напишат гаранция или да пробват продукта на място
+ за зоомагазин Рейнбоу може да е зоомагазин, но не остъпват с атерините и цихлидите
+ за кимбайците при тях рибите може да са скъпи, но по разнообразие на храни и оборудване са едни от най-добрите
  За магазина на Пецата няма да дам минус заради многото риби  и растения, но няма дам  плюс, защото ми забравиха аквариума който поръчах тоест не са го направили а аз си чаках :duvar:
- за Зоомания в студенстки град, Христо ако четеш това превключи на ръчно оправление не на автопилот! Цените на корените са високи макар че са употребявани(имат нишки от  явайски мъх) няма разнообразие от риби, каквото имаше от преде една година.
- за Зооцентъра в хит младост. Докато гледах акавриумите един от персонала смяхаше вода на един от аквариумите. Зададе се ''жертва'' и той отиде да им пробута растения и торове, но забрави сифона в аквариума. Остана около1.5сантиметра вода (разбрах че го е забравил)  въздуха от аквариума забуча и той спря сифона. На агамиксовете им се подае 1/3 гърба. Пълна немарливост. В аквариумите има много умрели риби. Разбрах с какво ги хранят някакви едри  1.5см пръчици, няма гупа ендлер, няма расбори с това хранят всички риби.
- за Зооцентъра на бул. България, правят  отделмо помещение за риби и костенурки обаче колко персонал има само един разбира малко (който го засякох 1 път от три посещения) Купих чифт  Aphyosemion australe избрах рибите но кадърния продавач изпусна по-хубавия мъжки на земята след това го хвана с ръка и го пусна в аквариума и ми даде другия(по малкия). Почти целия персонал е некадърен
- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:
- за Зооцентъра на околовръстното. Най-простите риби гледани зле, коремите им свити. Един папаг се бешезаклещил под една декоративна пещеричка и не можеше да излезе, а персонала мина и не го забеляза *
Темата е само за положителни отзиви. Има с друга за отрицателни.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

easternalien

+ за магазина на aquarium.bg на пазара "Подуяне"
Добре зареден, отзивчив персонал и най-вече добрите цени, които често са по-ниски от предлаганите тук втора употреба стоки!

SERA

Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34

Този магазин вече не е на Христо

Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:

Ако въпросните топчета са sera Spirulina tabs продавача не те е излъгал. От нея предлагаме и големи разфасовки (цена над 100 лв за опаковка) от които се възползват предимно развъдчици на дънни рибки. Не отглеждам дънни рибки, но и невярвам да са неподходящи при положение, че ги търсят и след това.

S_mo

Ако въпросните топчета са sera Spirulina tabs продавача не те е излъгал. От нея предлагаме и големи разфасовки (цена над 100 лв за опаковка) от които се възползват предимно развъдчици на дънни рибки. Не отглеждам дънни рибки, но и невярвам да са неподходящи при положение, че ги търсят и след това.
[/quote]
Забравих да спомена че са за златни рибки (така пише на опаковката)http://zoo-paradise.com/shop/index.php?page=search&search_text=spirulina&product=Sera_Goldy_Color_Spirulina_100ml&n=1
Това е  :-)

NikolaiChankov

*offtopic Извинявам се за грешката.

ogogogo

Цитат на: NikolaiChankov - 07.09.2012 04:30
Здравейте. Аз искам да благодаря на колегата yasen_vn за страхотните скаридите ред чери и за анциструсите, които закупих от него. Също съм с добри впечатления и от колегата Paskalev. +-та и за двамата. *DRINK*
Колега,хубаво е че си доволен от колегите но,тук е за търговци и магазини.Темата която ти трябва е http://aquariumbg.com/forum/pazar/korektni-chlenove-na-bae/.
Поздрави.
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

otli4nikat2

един + и от мен за магазин "Изгубеният рай"-РУСЕ  продавачите са доста възпитани и разбират си от работата
"Ако си съгласен с мнението на мнозинството,
значи е време да спреш и да се замислиш. "

тодор76

oranda

Няколко плюса давам за "Аквамания" във Варна. Компетентни, добре заредени и любезни.  *THUMBS UP*

Genadig

Цитат на: ceco - 03.02.2012 23:08
Колега от няколко дни ти гледам поста и се удъдржам да не ти отговоря. Хайде за да не съм язвителен ми кажи колко пари похарчи в този магазин ? Кажи ми правиха ли ти евала последният път като си купи цигари, хляб и кисело мляко ? И веднага ли те обслужиха, и с усмивка ?! Извинявай ама за такива като теб само подуенският пазар, барабар с прилежащите му магазини.

От този магазин си купих 4 златни рибки, аквариум и аквариумна техника - нагреватели и прочие, рибки неонки, декоративни растения, 10 вида храни на сера и прочие... обща стойност на покупките - над 200лв доволен ли си?!!?!
: 27.10.2012г 16:04ч
Цитат на: камен чочев - 06.02.2012 21:44
Не е лошо преди да му ставате адвокати, да посетите дадения магазин. Не съм ходил повече от пет пъти, но в това, което казва няма грам истина.

Колега, нямам нужда от адвокати и всичко което изказах като мнение е истина за съжаление. Ако теб не ти харесва мнението ми замълчи, аз изказвам мнение, а ти като някой комплексар ме нападаш. Жалък си, заядлив си и не ме интересува, ако ти беше собственик на магазина какво щеше да направиш.  Продължавай да избиваш комплекси, просто истината боли когато я напиша такава каквато е и теб не те устройва....
: 27.10.2012г 16:04ч
Цитат на: mirosiav - 13.03.2012 21:09
От магазина на Аквадизайн(на кръстовището на подуене) съм с отлични впечатления. Последно бях там преди 5 дни, имат много добра поддръжка на аквариумите. Коректни и точни са били към мен продавачите.

Такива като теб с по 5-6 мнения натрупани отгоре отгоре хвалите този магазин...няма лошо, но нека оценка да дават хора  с повече от 150 мнения.... много е лесно да накарам 10 човека на натрупат по 10 мнения и да ми хвалят зоомагазина...
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Similar topics (5)

36763

Публикации: 17
Прегледи: 11028

3796

Започната от sho

Публикации: 92
Прегледи: 113248

54839

Публикации: 1
Прегледи: 3655

38259