• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

11.07.2025 02:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

svilens_73

ОГРОМЕН плюс+ от мен за колегата ZORAN-Изключително точен и коректен. *THUMBS UP*рибките му са супер,Единия вид който исках беше свършил,и той взе от друг колега за да ми изпрати всичко което бях поръчал.А имаше и рибка подарък *YAHOO*.Бъди жив и здрав! *thanks
Жълтия сняг не се яде!!!

svetgest

И аз искам да благодаря много на danielm
Прекрасни скаридки и добро оояснения по моите въпросителни

TiratroN

Давам един плюс за малкото магазинче намиращо се на Булевард Сливница близо до светофарите на кръстовището с Бенковски. Не знам как се казва, спомням си че на него пише "Зоомагазин".
Единствено там успях да намеря Артемия.
Обиколих Панда на макдрайв, едно магазинче до подлеза на Евтимий с Варненчик, ходих на колхозния пазар на двата магазина, ходих и до един огромен магазин на Ян Палах където всъщност имаха от Артемията на Сера дето е заедно със солта.
Съжалявам много ,но тия префърцунени нови продукти дето са насочени към абсолютните аматьори и тия дето много ги мързи и чакат нещата да се случат сами, въобще не ми допадат.
Общо взето някои от магазините ги посетих пеш. А дъжда се лее ... станах вир вода. Добре че пича спаси положението :)

п.п Относно Артемията със солите ...
Зареждаш си всичко , пускаш вибратора , налюпват се малките и почваш да храниш. След две ,три хранения трябва да вкараш нова доза яйца за да може когато излюпените рачета свършват да се излюпват вече другите.
Да ама това няма как да стане . Защото ако сипеш заедно със солта ще стане една прясол...
Така че... мързела настрана моля. Ако ще гледам риби по книга: вдигни капака на аквариума, ръсни малко храна, затвори капака , гледай рибите , кефи им се. :)

cheatah

Голям + за магазина на Аквадизайн(кръстовището на подуене),целия персонал начело със собственика са много яки хора:)))))

bat

От мен огромен плюс за магазин АМАЗОНИЯ, и специално Оги. Въобще няма нищо общо с другите продавачи в зоомагазини, които гледат само да "набутат" клиента. Това е човек от който можете много да научите, няма да ви излъже и можете да сте сигурни че ще ви препоръча най-доброто за вашият аквариум и обитателите му.

Genadig

Цитат на: cheatah - 26.01.2012 08:49
Голям + за магазина на Аквадизайн(кръстовището на подуене),целия персонал начело със собственика са много яки хора:)))))

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

zariio

Съгласен с колега горе.Бабата и дядото не са много наясно какво продават.Има и едно момче което съм засичал два три пъти и си личи че с желание си гледа работа.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

Mirobg

Хората разбиращи от Акваристика в България се броят на пръсти и според мен Боян/собственика на Аквадизайн/ е един от тях. Чесно казано незнам кога сте ходили в последно време Боян е постоянно там.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

cheatah

....Искаш факти ето ти ги:)Посещавал съм магазина поне 10 пъти в близкият месец, Въпросният Боян (шефът) го нямаше само 1 път, но беше едно момче от персонала с който разговарях около 30 мин.отностно съвети гледане на рибки и т.н.Шефът всеки път когато съм пазарувал от там ми е правил ПОДАРЪЦИ и отстъпки!!!!и отделя много време да ми обясни какво точно и как да го направя.Говориш за мазало в магазина,а аз със очите си съм виждал 6 караннтини аквариума отдзад в склада(и ни е отказвал рибки заради карантина),И НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ УМРEЛИ РИБИ запазвал ми е продукти от магазина само на добра дума!!!Genadig без да се ОБИЖДАШ но при положение че,си наблъскал морски рапани звезди и разни миди в азиатски (сладководен)биотоп не мисля че,има к'во да коментирам:))
Peace!

АМАЗОН

Мисля че на всеки може да се наложи да отсъства от работното си място понякога.
Боян не може да е навсякъде по едно и също време.Има потдръжки на аквариуми
които отнемат време и е нормално да го смени някой.Магазина е чудесен а,Боян
е човек който знае и може много и това че се е случило да го няма не значи че
трябва да го оплюват.Аз също тези дни не съм в магазина защото дъщеря ми и аз
самият сме болни,това значи ли че трябва да бъда оплют.
Коментара си пиша като човек който знае как стоят нещата в това бизнес/хоби а,
не като приятел на Боян Шушлин.

nikiK

Цитат на: cheatah - 27.01.2012 19:34
....Искаш факти ето ти ги:)Посещавал съм магазина поне 10 пъти в близкият месец, Въпросният Боян (шефът) го нямаше само 1 път, но беше едно момче от персонала с който разговарях около 30 мин.отностно съвети гледане на рибки и т.н.Шефът всеки път когато съм пазарувал от там ми е правил ПОДАРЪЦИ и отстъпки!!!!и отделя много време да ми обясни какво точно и как да го направя.Говориш за мазало в магазина,а аз със очите си съм виждал 6 караннтини аквариума отдзад в склада(и ни е отказвал рибки заради карантина),И НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ УМРEЛИ РИБИ запазвал ми е продукти от магазина само на добра дума!!!Genadig без да се ОБИЖДАШ но при положение че,си наблъскал морски рапани звезди и разни миди в азиатски (сладководен)биотоп не мисля че,има к'во да коментирам:))
Peace!

Напълно споделям казаното от колегата, това е един от много добрите магазини в София.
450 лит.  Ю.Америка- Геофагуси, Скаларии Манакапуру, Цихлиди джуджета
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs23.postimg.org%2Fbouk58j9z%2FDSC07050.jpg&hash=8c3a842af0d72cdf9aac794b1cd930ff0f55922a
260 лт.  Африка ез. Малави

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fdkblqd7a5%2FDSC07053.jpg&hash=990372686b1835fb091e9de8fc0bec78d164e9f4

Mirobg

Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
В крайна сметка темата е за ПОЛОЖИТЕЛНИ отзиви.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

niki_v

Не пиша много често в този форум, но и от мен един голям +++ за Зоран и Марио, за всичките съвети които са ми давали и за прекрасните цихлиди, а за цените няма какво да говорим- супер са.
145/60/55- 480л.
1. Labidochromis caeruleus  20 бр.
2. Melanochromis-Maingano 11бр.

камен чочев

Не те знам каква ти е целта, но възрастния човек (който е баща на Боян) почина преди няколко месеца. И изобщо като гледам въпросите ти тук във форума, с най-голямо удоволствие бих те изгонил от магазина ми ( ако беше мой). За самият магазин и собственика му Боян, както и за брат му Сашо мога да изкажа само благодарности и суперлативи. Дано повече магазини бъдат като този!
П.П Ако бях модератор щях да те накажа за коментара ти

BOJO

Генадиг: това че не можеш да оцениш един от най добрите магазини в БГ говори лошо за тебе. Това дали имаш опасения си е твой проблем. Преди да изръсиш глупостите си помисли малко. Ако има инцидент (спиране на тока например) какво ще направиш освен да наливаш прясна вода. И естествено ако съм зает , няма ти обърна внимание на предполагам тъпите въпроси ( като ти гледам поста) .

Similar topics (5)

42124

Публикации: 9
Прегледи: 6959

32641

Започната от The Proo

Публикации: 5
Прегледи: 10004

22577

Започната от gipsa

Публикации: 9
Прегледи: 7522