• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

10.05.2025 22:51

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Miroo

+++ и за http://www.discus.bg/ в Пловдив! След като му казах колко малко количество (по една шепа) ми трябва от лавата и медицинския камък, човека не стига, че ми сложи повечко, но на всичкото отгоре не иска пари за това. Преди това бях в друг магазин, за който не искам да споменавам, продавача се изсмя на количеството и ми каза, че никой няма да иска да ми продаде толкова малко! Е все пак има и хора, които ти влизат в положение  *privet*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fdobavi.info%2Fcars%2FAudi%2Fm27733.gif&hash=f1c27a38e97fd6141310348b0c5455ac787ef7dd

radko milanov

Голям+за зоомагазин амазония  http://aquariumbg.com/forum/amazoniya/купих си оттам хасемания нана 8 рибки и ми подариха 8 корена валиснерия *YAHOO* освен това  магазина е добре подреден,чист, цените са повече от нормални и обсужванато е на изключително високо ниво. Браво колеги продължавайте в същия дух. *DRINK*

АМАЗОН

Благодарности за хубавите думи,за нас е удоволствие да работим с такива клиенти като теб.

Nadia Nadia

Днес за първи път посетих магазин Рейнбоу в Люлин и искам да споделя прекрасните си впечатления от магазина.Като отворих вратата и влезнах   попаднах в един приказен свят,цялата стена беше в аквариуми с кристално чиста вода,в която рибките бяха просто весели и динамични и заедно с различно обагрени богатства от растения наистина образуваха огромна цветна дъга.Като прибавим към това и обслужването с усмивка,давам един голяяям + за магазина.  *YAHOO*

Rainbow sid

Благодарим за хубавите думи, и за това, че бяхте наш клиент.
Поздрави!
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

bicho1976

Поздравления за Zoo-paradise,изключителни профисионалисти и много коректни.
Изпълняват поръчките в максимални срокове,без да има значение какво и на каква цена си поръчал.
Вече знам от къде да пазарувам.

grigor nakov

Цитат на: bicho1976 - 23.11.2011 22:40
Поздравления за Zoo-paradise,изключителни профисионалисти и много коректни.
Изпълняват поръчките в максимални срокове,без да има значение какво и на каква цена си поръчал.
Вече знам от къде да пазарувам.
Аз също искам да искажа голями благодарности за колегата ,,wwladoo" от Бургас,много точен и рибите са му перфектни

wwladoo

Цитат на: 6ebeka - 24.11.2011 14:39
Аз също искам да искажа голями благодарности за колегата ,,wwladoo" от Бургас,много точен и рибите са му перфектни
*thanks---Благодаря колега,винаги съм се старал всеки да е доволен,е верно човек не може на всеки да угоди,но каквото е зависило от мен съм го правил... :-) *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

J`E`K`O

Да напиша и аз тук - голям ++ и от мен за tonino. Преди около месец си получих аквариума от него и изработката, опаковката и цялото отношение бяха перфектни.  *THUMBS UP* *thanks

gandalf_hsr

да дам и аз няколко +++ за магазин Скалар в пловдив.цените им хубави,заредено с доста рибки и оборудване.вече имат един сигурен клиент.

boxy

Здравейте,
+ от мен за магазин Дискус гр. Варна- изключително доволен съм от подробните обяснения за закупения от мен филтър и съвети които получих.
+ за един сравнително нов магазин в гр. Варна казва се Щтурчо отново добро обслужване и винаги си казва момчето, ако стоката му има някакъв недостатък дори и дребен.
Поздрави!

ivaka87

+ за aquarium.bg.Вчера си поръчах външен филтър от тях,днес на обяд ми го донесоха до входната врата. :-)

TiratroN

Хайде и аз да се подредя с останалите :)
Един плюс за магазин Дискус гр.Варна.
Единственото място от където успях да си купя пури за аквариумите ми . А цената беше повече от изгодна. В доста специализирани осветителни магазини ходих, но никъде не успяха да ми доставят пък даже и с доставка.

gambina

И аз също искам да благодаря на колегата wwladoо

отдели ми доста време за консултация(напълно безплатно) и 2-пъти пове4е за изпращане на рибите(които са страхотни)

продължавай в същия дух

П.С
Трябва да посетя базата отново . Разбрах , 4е имаш нови придобивки  8-)

Поздрави  *DRINK*

ceco

Искам да кажа няколко добри думи за Зооцентър в ХИТ- Младост. Така би трябвало да изглежда един магазин в европейска държава. Просторен, с много и чисти аквариуми, сравнително добър избор на риби и поносими цени.
Естествено има и огромен избор на техника,  аксесоари и храни.
Ходих днес и в потвърждение на това, което казах по горе магазинът имаше много клиенти. А и персонала е доста. Ще ми се да имаше повече такива магазини в София. Някои казват, че няма оборот, но ето аз отидох за да утрепам половин час и оставих 40 лв.

Similar topics (5)

38259

Публикации: 26
Прегледи: 19743

23272

Публикации: 18
Прегледи: 14560

10750

Публикации: 5
Прегледи: 8636