• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 02:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 17:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Bolta

И от мен +++++ за Мишо (mi6okalkana) .
На него поръчах новият си аквариум - 250 литра (исках да е от 10 мм стъкла ....за да се презастраховам :-)) и на уговорената дата ми го донесе направо вкъщи  *thanks  *privet*. Много ми харесва изработката ...с черен силикон е - прекрасен аквариум !

митко

И от мен + за Райко.Най-хубавите сини гупи които съм виждал.Прекрасни рибки. *DRINK*
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

valnata

И от мене ++++++ за wwladoo.. *thanks Най-голямо разнообразие от риби в отлично здраве и много добри размери.. а цената.. е няма толкова ниска цена!!! *privet* *DRINK*

Danyel

10Х за Мишо, най-добри цени, най-редки животинки, най-хубави растения,  всичко най. От скоро си пазарувам от него за морската акваристика и като сравня негови цени с цени на някои от цитираните магазини в тази тема, направо ги удря в земята. *spank*  Би било добре да си открие магазин!   *fish                             
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fdobavi.info%2Fcars%2FFord%2Fm9273.gif&hash=bdce7463b1b94eb26ae78d448fe0ca908391344b

jojo

+ за wwladoo, поръчаните риПки пристигнаха 100% живи и в срок + отстъпка, доволен съм *thanks.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.d256h.com%2Faquaristic%2Fimage025.gif&hash=d89e53039c2c437552e4503b958195480aaad7fbАЛБУМ

Оскар Уайлд: "...спорят само безнадежните кретени".
Питието определя съзнанието...

geroff

Добавям един голям + за SERA. При почистване на филтъра, без да искам го изпуснах и доста сериозно го счупих. Свързах се с колегата и му обясних за проблема си. Доста сериозно и отговорно се отнесе. Още на следващия ден получих резервните части, а към тях имаше дори и бонуси  :-[ .
*DRINK* *privet* *privet*

pachoo

Един плюс и от мен за Дискус наистина добър магазин, но смятам че във Варна има и други магазини, като например Панда "+" за него, за препарати и храни Петшоп "+" (за рибки "-"), Аквамания голям асортимент на рибки в добро здраве "+" (държат и други храни и в магазина мирише ужасно "-") и колкото и да ви е странно слагам "+" и на магазинчето на ул. Желязна врата. Доста рибки съм си купил от човека всички са в перфектно здраве. Дава полезни съвети и помага, също така аквариумите му са доста евтини(10л за около 4.5лв). Мога да добавя "+" също така и магазинчето на Чаталджа. Въпреки, че са четири, аквариумите винаги са чисти, техниката е сравнително по-евтина с другите магазини във Варна.

alma

искам да дам един голям +++++ за магазин Зоомания в Бургас.Намира се в Лазур Батак 3,ако някой се интерисува.Магазина е много добре зареден от към акваристика.Продавача е много любезен и си разбира от работата си.Имат различни риби и растения,а аквариумите светят от чистота.Звучи като реклама,но си струва да се види.В Бургас има само два хубави магазина на Драмалиев и този за който ви обясних.

stefans

+++ за магазин Аква Зона в Пловдив и +++ за самия spetsa !!! Истинско удоволствие е да се пазарува там !

morriddin

Хайде и от мен един + за wwladoo: Голямо разнообразие от растения и рибки, ниски цени, с една дума - разбира си от работата човека! Днес се запознахме и съм страшно доволен, че си поговорихме за нашата обща страст... :-D
+++ за коректност, понеже 3 дни пази поръчаната от мен рибка, а в тази криза да задържаш стока си е направо престъпление! При всички положения, печелившия от днешната ни среща бях аз! *thanks

wwladoo

Цитат на: morriddin - 06.01.2011 20:13
Хайде и от мен един + за wwladoo: Голямо разнообразие от растения и рибки, ниски цени, с една дума - разбира си от работата човека! Днес се запознахме и съм страшно доволен, че си поговорихме за нашата обща страст... :-D
+++ за коректност, понеже 3 дни пази поръчаната от мен рибка, а в тази криза да задържаш стока си е направо престъпление! При всички положения, печелившия от днешната ни среща бях аз! *thanks
*thanks--благодаря ти колега--понякога и една дума за благодарност е достатъчна--А като извадиш поколение да не забравиш да почерпиш--може и виртуално няма проблеми  ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

denbosch

+ за Аквамания във Гранд Мол-още не е окончателно завършен,но си струва да се посети!
Хлапето изпадна в див възторг при вида на рибата-дракон,черната мурена и другите морски обитатели.
Имаше и десетина вида растения,а до края на седмицата очаквали нови 26 вида =-O-чак не ми се вярва,ще го проверя обезателно!

TiratroN

+ за онлайн магазин "Д-р Стефанов" ( www.zoomagazin.eu )
Няколко пъти поръчвах от там и всичко е коректно.
Всички цени са най-евтините които могат да се намерят в интернет , слагат отстъпки с което цената пада още.Транспортът е на символична цена , а при определена сума дори става нула .
Има възможност за въпроси онлайн с които не се налага да се пишат по имейл.
Това е относно хвалбите . Относно забележката ми към тях ето може да погледнете тук
http://aquariumbg.com/forum/magazini/otricatelni-otzivi-za-targovci-i-magazini/msg307944/#msg307944
Не е фрапиращо но е дразнещо.

didana74

Един голям + от мен за зоомагазин "Рейнбоу"в Люлин.Просторно е,аквариумите са изключително чисти,богат избор на рибки и продукти,а за обслужването просто нямам думи.Собствениците са доста отзивчиви,винаги можеш да поискаш съвет от тях.Цените са напълно нормални.Който не вярва да отиде да се убеди!

radko milanov

и от мен един голям+++за зоомагазин Рейнбоу в люлин много професионална работа това може би е най добрия магазин за акваристика в който съм влизал. отидете и вижте.

Similar topics (5)

10750

Публикации: 5
Прегледи: 8909

903

Публикации: 1
Прегледи: 6597

56152

Публикации: 4
Прегледи: 5906