• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 08:22

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Отрицателни отзиви за търговци и магазини

Започната от Boby_, 26.04.2006 11:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Цитат на: danielm - 19.04.2012 13:18
там само като кажеш, че е за аквариум и веднага ти дават 3-5мм.
дори и да искаш да си купиш някоя глупост не ти дават!!!
да не е станала някаква грешка с куриера.

Чесно казано и аз това си помислих!  :-)

Caxapa

Един голям минус за ЦИКОНИЯ! Днес реших да си заредя бутилките с СО в Цикония-Варна  над ХЕИ. Миналата година пак там ги зареждах. Тогава две от бутилките свършиха много бързо а третата изкара цяла година. Отдадох случката на неизправни вентили при мен и замълчах. Въпреки всичко, по памет помня, че ми напълниха повече бутилките отколкото сега  :buff:. Тогава беше друг работник на машината. Та днес отново отивам и започнаха едни подмятания, че бутилките ми не са оригинални-тоест в сиво боядисани. След това започна оглеждане  на вместимоста на бутилките и за има няма минута(не повече) на бутилка, бяха напълнени. Времето от една минута включва завиване и развиване на шланга към бутилката. Предния път всяк от бутилките е пълнеха за повече време а сега"храс-прас" и готово. При товарене в колата направих проба на всяка бутилка като  развъртях леко крана. Една от бутилките беше  =-O празна. Веднага се върнах и е напълниха. Но колко са напълнени и дали е качествено не смея да коментирам.  Като качествено имам предвид- пълни ма МАХ и с добро СО. Нека това да е предупреждение   и съвет към колеги които ползват услугите на този пункт за пълнене на бутилки да внимават, за да не останат неприятно изненадани.

Boromir

Затова следващия път слез до КРЗ ,,Одесос" (под моста). Там ще останеш доволен!
Shrimp Breeding Lover

DJER

Аз тия съм ги отсвирил отдавна, къде имам къде не , за кислорода им да не говорим, да в КРЗ- то са на най добри цени на тоя етап и КАЧЕСТВО ;-).

hyp

Цитат на: DJER - 24.09.2012 19:56
Аз тия съм ги отсвирил отдавна, къде имам къде не , за кислорода им да не говорим, да в КРЗ- то са на най добри цени на тоя етап и КАЧЕСТВО ;-).

Най-лесния вариант да разбереш колко (и дали въобще) са ги напълнили е като ги измериш с преносимо кантарче. Мериш празна бутилка, мериш пълна и сравняваш.

kiril_m

Давам отрицателен отзив за магазина на aquarium.bg на Подуенския пазар.
Магазинът е снабден добре, като цените са от най-ниските за акваристични стоки или поне така ми се струва. Но днес взех от там FungiStop на Tetra. Има допълнително залепени указания на български за дозировка върху опаковката. Посочена е доза 1,5ml на 20 литра. Зачудих се как точно да измеря половин милилитър. След като отлепих етикета на български, отдолу оригиналното упътване на английски посочва доза от 5 ml на 20 литра. Разликата е значителна. Ако не говорех английски нямаше да се занимавам да чета оригинала.
Извинявам се, ако текстът на български не е залепен от тях, но трябва да знаят какво продават.

Кирил

Caxapa

Предполагам, че персонала на магазина не си лепи сам етикети с разяснения и указания на български. Ето защо  надали те са виновни в случая.

Heartwork

Минус от мен за http://zoomagazin.eu/index.php. Преди 2 3 месеца поръчах фин пясък за дъно. Уведомиха ме, че поръчката ми е потвърдена и че ще се изпрати. Но чаках 1 месец и нищо. Накрая ми пратиха емайл, че нямат такъв пясък и да ги чакам още 1 2 седмици да пристигне при тях и да им го пратят. Веднага отхвърлих поръчката.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Genadig

Огромен минус за зоомагазин зоосвят в близост до СУ..Звънях им да ги питам дали продават едно лекарство трипафлавин... в интернет сайта им лекарството струва 3лв, при закупуване от магазина им също. Казах на жената, че ще дойда да го взема. Отивам купувам го и изведнъж лекарството вече е с нова цена 3.50. Не съм за 50 ст, а за тъпото им отношение спрямо мен и може би и други клиенти. Интересно защо в сайта им стой старата цена http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_109&products_id=1008&zenid=23f6414902807afe2cf70efb6082f1de
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

goth

Един минус от мен за магазин Воден свят в благоевград,когато и да отида все е затворено и трябя а да взъня по телефона,а днес и на телефона никой не отговори.

Зоосвят

Цитат на: Genadig - 27.10.2012 14:44
Огромен минус за зоомагазин зоосвят в близост до СУ..Звънях им да ги питам дали продават едно лекарство трипафлавин... в интернет сайта им лекарството струва 3лв, при закупуване от магазина им също. Казах на жената, че ще дойда да го взема. Отивам купувам го и изведнъж лекарството вече е с нова цена 3.50. Не съм за 50 ст, а за тъпото им отношение спрямо мен и може би и други клиенти.

Здравейте,
един приятел - акварист ми спомена за "един огромен минус" в този форум. Прочетох поста и мислех изобщо
да не се занимавам...
Все пак ми се отвори време за четене и писане по форуми в тези неработни дни и мисля че е удачно
да завърша годината начисто - без лоши спомени за контактите ми с клиентите :)

Относно разликата в цените :

В " Правилата при ползване " http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=conditions на онлайн магазина изрично е записано: -> Цените в онлайн - магазина са САМО за Регистрираните Клиенти и не са обвързани с цените в реалния магазин. Написано е !

Който разбира от понятия като Търговска площ, Наем, Платена стока, Време за комуникация с клиентите ( при проблеми с рибките им е 10-15 мин.) ще разбере защо.

Винаги ,когато клиент се обади по телефона и поръча артикул от онлайн-магазина, го получава на цената от онлайн-магазина.
Просто казва : 'Аз се обадих за този артикул и идвам за него.'
Май не е сложно :)

Мисля че никой нормално - комуникиращ човек, занимаващ се с търговия, ще каже по телефона една цена и
след 2 часа - друга ! Просто ще затвори след година !

Все пак каня      Genadig         да дойде в магазина, да донесе закупеното лекарство, да си поговорим и изчистим недоразумението ( ако има )  като колеги акваристи и обещавам ако грешката е в нас да го обезщетя за създадените неприятни емоции и нанесените материални и психически вреди.

Ако не - здраве да е, ще го преживеем някак си.

Все пак акваристиката е за удоволствие ! И ако не ми е хоби и начин на живот - изобщо нямаше да се занимавам с това.  

Весели Празници от Зоосвят :)

ico

Скоро същия се фръцна демонстративно и надали ще се възползва от поканата...  :-D
Цитат на: Genadig - 22.12.2012 22:21
Така е , сбогом има и други по-добри форуми  *thanks
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

tova_onova

Цитат на: ico - 24.12.2012 23:25
Скоро същия се фръцна демонстративно и надали ще се възползва от поканата...  :-D
Като гледам в момента е на линия  :-D

Genadig

Ако има някакъв проблем, може да ми пишете на личен. То не пречи и тук, но не следя темите и няма да разбера за обсъждането на коментарите ми  :-D . След като звънях по телефона за да попитам за лекарството вие казахте една цена, а реално го продадохте на друга. Линка, който бях дал беше за да покажа каква стока съм купил, или поне фирмата ви.. защото ако напиша само зоо свят може да има и друг зоомагазин с това име, за това реших да направя това уточняване както и с адреса където се намирате. Лекарството не го пазя за да идвам до магазина ви. Не съм ви питал по телефона за сайта ви, а директно попитах за цената, казахте ми я, дойдох закупих лекарството с 50ст разлика. Въпреки всичко всеки си има гледна точка. Весели празници!
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Genadig

Цитат на: tova_onova - 24.12.2012 23:38
Като гледам в момента е на линия  :-D

Ако имаш нещо да ми казваш може да ми пишеш.
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Similar topics (5)

15261

Публикации: 3
Прегледи: 3799

59614

Публикации: 3
Прегледи: 8545

1880

Публикации: 8
Прегледи: 10016

42394

Публикации: 2
Прегледи: 3336

32665

Публикации: 4
Прегледи: 4598