• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
04.05.2024 01:49

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Магазин Зооцентър - София, Хит - Младост 3

Започната от Мишо, 20.08.2011 12:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

grigor nakov

относно въпросния магазин днес го посетих и какво да ви кажа много добре е зареден имат над 150 вида риби,да не говорим за оборудване и техника всичко е на необходимото ниво единствено което не ми хареса са цените доста надути ;-)

mkolev

И аз днес минах от там, дост неща има. Харесах си едни макроподи, но нещо не ми се сториха читави. Иначе има всичко, аквариумите според мен са доста скъпи.

playback

Посещава го почти всяка седмица, че бачкам наблизо

+ Много учтив персонал , а има и някой от тях които определено разбират от акваристика

+ Голямо разнообразие на рибки и оборудване

- По-високи цени от други места, особено на оборудването, за рибките цените са горе долу като в другите магазини


protel111

Да дам един минус за Зоо центъра. Рибите са в голямо разнообразие, но почти във всеки аквариум имаше поне по една умряла риба. Много мудно обслужване, надути цени. И непознаване на наименованията на рибите. Търсих мъжко боливийско рамирези(microgeuphagus altispinosa) а момчето там всячески се опитваше да ми обясни, че това е боливийска апистограма.

masho1

И аз един минус ще дам за магазина.Освен че обслужването е мудно,персонала е наплно некомпетентен.Вярно е любезни са ама не им е мястото там.

Genadig

драснете едно лс и кажете как да стигна до там, знам само младост 1 и метростанцията... :-D
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

ivaka87

Днеска посетих магазина.От мене един голям +,явно го бяха заредили скоро-имаше много растения и рибки.Аз отидох да си взимам пясък,за аквариума,който ще стартирам другата седмица,но излязох и с един външен филтър JBL Cristal Profi e 900.Нямаха толкова пясък в наличност,но пък за утре ми обещаха да е там.Дано има повече такива магазини.

iivs

ООООГромен минус за този магазин от мен ,по отношение на разнообразието има горе долу но в  повечето аквариуми имаше умрели риби,убих един час там никой не се появи да ме попита търся ли нещо.Растения имаше на абсурдно високи цени анубиас за 50 лева.Исках да си взема някоя рибка но не се престраших, заради умрелите тела в аквариумите. Така че от мен имат тлъст сочен минус.

FHM

Аз бях там в петък не видях умрели рибки и почти веднага след като застанах пред един аквариум о мен дойде едно момче от персонала взех си 6 барбусчета олиголепис и за всяко рибе ме питаше дали става или да хваща друго  . Аз лично съм доволен .

trex700e

Ще дам един + за магазина, страшно търпеливи и отзивчиви, като ми предложиха ако закупя от тях всичко необходимо като аквариум със всичките му салтанати, да ми издадат карта за 5 % отстъпка. Магазина е чист, подреден и с подход. За всички харесани стоки от мен дават 1 година гаранция (на някои2) както и при евентуална покупка на аквариум -безплатен транспорт и монтаж. Колебая се все още , но определено този магазин ме печели за момента с отношение и гаранции. Не на последно място , че хем е близко до офиса ми, хем близко до къщата ми.

pathfinderrr

Този магазин получава неутрално мнение от мен. Положително е, че мащабът и търговския подход за стандартите на България са на добро ниво. Очевидно хората са инвеситрали доста и се опитват да направят приятно място за акваристиката у нас. Вносът е редовен и има богато разнообразие на риби и растения. От тук идват обаче и минусите - понеже очевидно разсчитат на активен внос по скоро отколкото на собствено производство из голяма част от аквариумите им върлуват какви ли не болести. Постоянното местене и смесване на рибите свързани с активния внос и търговия крие своите рискове. За това и доста от мненията са минусови във връзка с труповете на риби, вече закупени или все още плаващи из аквариумите на магазина.
От друга страна когато посещавам магазина - вече 3-4 пъти растенията са винаги изкупени. Последния път успях да си купя криптокорине каквото не съм виждал никъде и това е плюса на активния внос - има по-голяма вероятност да се попадне на нещо по рядко за нашите географски ширини.
На кратко - давам неутрално мнение по горните причини.
<O(((((<{

geniusloci

Минус от мен за магазина в Младост - соленоводните аквариуми бяха "кафява маса". Само горих бензин да направя кръгом пред тях.

Минус от семейството ни за магазина на бул. България - редовни клиенти сме, имам няколко риби в морския оттам, в сладководния също (прословутата едноока неонка), купувам поне по кило роял канин при почти всяко ходене, купувам консерви скакалци, храни, корали, рачета и охлювчета, но последно купихме Хелмон, очевидно слабичък, който "яде си добре". Видяхме, че пощипна храна - знаех си да не вярвам само на това и убеждаване от продавачите... е, не е адаптиран, замразена храна не знае какво е. И подозирам, че не идва от Англия, а от Холандия, ма нейсе, не е моя работа.
Минусът се допълва и от вида на кораловата вана - обрасла с кафяви алги, жалко за коралите, жалко и за тридакната (240 лева, баси, за по-малко идват с все пътя от Германия!), и за други същества...

kamenov

Жалко за всички соленоводни обитатели във всичките им магазини...
3-ти внос правят и 3ти път над 80% ще иде в кофата. Не знам как им се връзва, те си знаят ;)

zlatna ribka

Един минус и от мен :-(
Съжалявам за което,ама половин час чаках да дойде някой  да ме обслужи :ranting:
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Genadig

Не ми харесва, че се опитват само техните марки храни и стоки да ги пробутват. Като попиташ за продукти на сера и ти дават техни стоки и те убеждават как били по-добри. Почват едно досадно спорене с теб и просто много грозно се получава.
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Similar topics (5)

44226

Публикации: 2
Прегледи: 2808

18905

Започната от septic


Публикации: 4
Прегледи: 4047

41499

Публикации: 21
Прегледи: 23887

8882

Започната от Martins


Публикации: 3
Прегледи: 4489

3789

Публикации: 359
Прегледи: 195435