• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Кукс Аква- магазин в гр. София- онлайн магазин

Започната от Peter_a, Днес в 00:39

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Peter_a

Аз съм Петър и отглеждам рибки от повече от 25 години. По професия съм лекар, а по призвание – акварист.

Няма да забравя момента, в който за първи път прекрачих прага на един магазин за акваристика в една от преките на ,,Мария Луиза". За мен светът се промени. От този момент акваристиката се превърна в огромна част от живота ми и през годините съм отглеждал безброй различни видове риби.

Голяма част от тях съм и развъждал – африкански и американски цихлиди, L-сомове, лабиринтови риби, живородки, тетри и много други. С времето акваристиката за мен престана да бъде просто хоби. Стана начин да научавам нещо ново всеки ден, да експериментирам и най-вече да споделям знанията и удоволствието от това невероятно хоби с други хора.

Именно от тази страст наскоро, заедно с моя приятел Слав, решихме да направим следващата крачка и отворихме Kuks Aqua – нов магазин за акваристика в София, на ул. ,,Българска морава" 99.

Опитахме се да създадем място, което бихме искали самите ние да посещаваме като акваристи.

В магазина поддържаме постоянна наличност от над 100 вида аквариумни рибки, над 50 вида аквариумни растения, както и богат избор от техника, храни, препарати, филтри, осветление, аквариуми и всичко необходимо за един сладководен аквариум.

Имаме и малка собствена развъдна база, специализирана в развъждането на сомове. Това ни позволява не само да предлагаме интересни видове, но и да следим отблизо развитието и развъждането им.

Изработваме аквариуми по поръчка – от избора на подходящ размер и оборудване до цялостното изграждане според конкретните нужди и предпочитания.

Работим с много от утвърдените имена в акваристиката и предлагаме продукти на марки като Tetra, JBL, Oase, Chihiros, Green Aqua, Nature Ceramic и много други.

Стремим се също да поддържаме много конкурентни цени, като за голяма част от рибите, растенията и продуктите ни цените са сред най-добрите, които могат да се намерят на пазара. За нас добрият избор не трябва да означава задължително висока цена.

Но най-важното за нас не е просто да продадем рибка или техника.

Искаме Kuks Aqua да бъде място, където човек може да влезе и да получи реален съвет от акваристи с дългогодишен практически опит. Независимо дали тепърва започва с първия си аквариум, или вече от години развъжда риби, винаги се стараем да намерим правилното решение.

За нас акваристиката е хоби, което човек може да развива цял живот. Именно това искаме да предадем и на хората, които посещават магазина.

📍 Kuks Aqua
ул. ,,Българска морава" 99, София

📞 089 489 6948

🌐 kuksaqua.com

🐠 Над 100 вида риби в постоянна наличност
🌿 Над 50 вида растения
🐟 Собствена развъдна база за сомове
💡 Техника и аксесоари за акваристика
🪨 Декорации и консумативи
🏗� Аквариуми по поръчка
💰 Конкурентни цени на риби, растения и продукти
🤝 Съвети и консултации от акваристи с над 25 години опит

Ще се радваме да се запознаем с всеки, който споделя нашата страст към акваристиката!

Kuks Aqua – място за хора, които обичат аквариумите.
С времето слабия става силен, а силният свободен!

Similar topics (5)

3786

Отговори: 5
Прегледи: 60981

3788

Отговори: 368
Прегледи: 318511

3791

Отговори: 284
Прегледи: 228187

23253

Отговори: 99