• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
23.04.2024 10:39

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коментари към темата за отрицателните отзиви

Започната от BOJO, 24.03.2010 17:08

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

kostur

И какво, да не се плащат данъци ли ?
Аз друго си мисля.
Че е много трудно за лоялните търговци, които чукат касови бележки и плащат данъци да развиват бизнеса си при толкова много нелоялна конкуренция. И после  викаме, че магазините са празни.


   
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F14j4v0o.jpg&hash=b8de08679225c08b32bccc3c7fd225ff3e3b23e3 https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi42.tinypic.com%2F5xkcad.jpg&hash=37b04cff89803cc3635ce5d9ea349a7f190611ac https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi49.tinypic.com%2F2m63b5x.jpg&hash=037e57b5ff2cea648401ae4d0290f9dc2f621997
200 l

изгубеният рай

Цитат на: kostur - 15.09.2011 10:29
И какво, да не се плащат данъци ли ?
Аз друго си мисля.
Че е много трудно за лоялните търговци, които чукат касови бележки и плащат данъци да развиват бизнеса си при толкова много нелоялна конкуренция. И после  викаме, че магазините са празни.


   

Нищо лично към никой...но със по горе написаното съм напълно съгласна.
END!!!

камен чочев

Цитат на: kostur - 15.09.2011 10:29
И какво, да не се плащат данъци ли ?
Аз друго си мисля.
Че е много трудно за лоялните търговци, които чукат касови бележки и плащат данъци да развиват бизнеса си при толкова много нелоялна конкуренция. И после  викаме, че магазините са празни.


   
това е и моето мнение. Но ми се щеше, иначе така разпалено защитавайки се, когато някой се оплаче от стоката им, така разпалено да кажат, че си плащат данъците, осигуровките и т.н. Парите от данъци освен за командировки отиват за учители, полицаи, лекари и т.н. и ще е много добре те да са повече.

hunter

Хора що се занимавате с глупости. Влизам във форум за коли например и по една или друга причини някой си господин Х си продава колата на части. Еми мене ме устройва и ми е на далавера повече от магазина и си купувам и се радвам. Мислите ли че са ми пратили фактура или касов бон. Това си е просто пример с който искам да покажа че това не е само тук и понякога си е далавера и за двете страни. Хората чупиха обороти по черноморието  с укриване на данъци станаха милионери вие си търкате клавиатурите да пишете глупости че видиш ли някои направил 10лв. и не платил данък. Хайде стига смехории дайте по сериозно. А по отношение за Владо аз съм ходил и съм виждал магазина му и съм останал впечатлен. Ами извинявам се ама от уж от реномиран магазин съм си пазарил и съм отнасял големи греди, еми случва се бе хора. Ви не сте ли чували за карантинен период? еми като си купиш растение бодни го в друг съд за 1-2 дни гледай какво става или го обезпаразити профилактично и тогава го боди в аквата. Като купиш риба сложи в и нея в изолатор по наблюдавай я малко и тогава в общия сега бебешки работи ли да си говорим не че съм много опитен но елементарните неща при закопуване можем да си ги правим сами. Да се плюе по нечий адрес е много лесно ама че и ти не си си вързал гащтите кой ти е виновен пък за твоета непредпазливост, еми грешки стават да за жалост ама е факт. Айде спирам да пиша че до утре локум може да се разтяга. А и още нещо в големи магазини уж лоялни търговци а са супер некомпетентни влизам питам имате ли бета краунттайл и ме забиват с въпрос кво е туй а горе на равта плуват поне 10 в чашки за кафе. Еми те не си познават стоката а какво остава да знаят как да полагат правилните грижи. Извинявам се ама хора като Владо и други от този форум поне си разбират от работата и знаят как да се грижат за стоката си така че не ги очерняйте заради един гаф който може да се случи на всеки. Както казах и аз съм отнасял плувката от големи и сериозни магазини и вече си пазаря от хора като Владо. Даже скоро мисля да си взимам клиновидна разбора и ще си пазаря от Владо защото както казах имам повече доверие на него отколкото от някой голяяяяяяям магазин.

камен чочев

Не е лошо, когато някой пише, да спазва поне елементарни правила за правопис. Обидно е да се четат абсолютно неграмотни постове.

pomukal

Не знам дали е неграмотен поста но човека си го каза много точно седнали сте да борите сивата икономика като заклеймявате Владо и другите като него или някой който иска да си продаде рибките или растенията ставате смешни.

hunter

На колегата pomukal благодаря за подкрепата и разбирането единствения към момента осмислил поста ми. А на камен чочев мога да кажа: като съм на няколко ракии бъркам да, хората жените си бъркат като се почерпят ти за правопис ми говориш. Ако имаш да кажеш нещо смислено по темата да ми обориш мнението давай, ако не прави си пас щото мисля че съм прав. А явно няма какво да кажеш щом избиваш на правопис. Просто ми е неприятно когато се злослови по адрес на доказали се и кадърни хора вземете си срама малко поне ама малко много моля. И извинявай много грамотния ама много по-обидно е да плюете върху кадърен човек отколкото да четеш нечия правописна грешка, що за дребнавост прояви.

камен чочев

hunter и pomukal, точно това, което показвате имах предвид, споменавайки манталитетът роден. Много е жалко. И никога няма да бъде променено. За съжаление. Пийте си ракийката, но не пребивайте жената.  *bg* на винкелО.

hunter

камен чочев аз като искам да се бия се бия с мъже не се унижавам да посягам на жени тва друга тема обаче. Ти продължаваш да дрънкаш глупости не по темата. А за манталитета ли как го нарече да ти кажа едно повечето българи а явно и ти са построени по следния начин ако си доволен от нещо или някой ще споделиш с един двама. Но ако си недоволен ще плачеш докато и папата те чуе. както и колегата който не се сещам даже как се е писал. Той като останал доволен от Владо в случея не отворил тема да благодари или да е ползвал нечия сходна за да го направи писал му скромно на ЛС. Ама като бил недоволен веднага намерил начин да вземе мегафона и да тръби и подлива вода както свари. Ми задръще си мнението за вас бе хора. Като имал проблем да се разбере с него дискретно да не злепоставя.

АМАЗОН

ЦитатМи задръще си мнението за вас бе хора. Като имал проблем да се разбере с него дискретно да не злепоставя.
Защо съществува тази тема според теб.
Камене  *DRINK*,не се занимавай,безмислено е.

камен чочев

Не мисля да си "задръщам" мнението за мен. Епитетите ще помоля да си ги "задърщиш" за себе си. Не съм имал нищо общо с Владо и не съм споменавал името му. Не е лошо да четеш, преди да пишеш. Негативни мнения не съм писал никога, независимо от това, че доста пари съм изхвърлил на вятъра, заради недостатъчно добри стоки. Но за съжаление такава е нашата действителност. Точно и заради това попитах, дали някой изобщо има нагласа да си плаща данъците. И ще помоля да бъде спазван добрият тон, независимо колко ракии си изпил.

Rainbow sid

За да работи добре една пазарна икономика, всички трябва да са равнопоставени.Всички, имам предвид търговци.Такова е условието,пише го по дебелите книги.Това как потребителя го тълкува е отделен въпрос.Истината е, че всеки се бори за насъщния, с всякакви средства.Не се врънкайте за неща които не можете да промените.И магазини винаги ще има, както и онлайн търговия.Айде наздраве! *DRINK*
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

pomukal

Камене алкохол не пия а това че всички трябва да си плащат данъци осигуровки и тем подобни е вярно но мислиш ли че трябва да се почва от най ниското стъпало в цялата тая така наречена сива икономика. Според мен манталитета роден е това дай да мачкаме малкия производител а да облагодетелстваме големите точно с това мислене затрихме всичко що е родно и качествено. Малко се отпеслнах но на там тръгна темата.

камен чочев

Мисля, че трябва всички да го правят, за да има равнопоставеност, както каза Rainbow sid.

hunter

камен чочев тонът си го спазвам ама ти направо ме изкара алкохолик като ти казах, че съм на няколко ракии. За "задръщането"ако искаш, все тая. За това че не си споменал за Владо да така е моя грешка. А за данъците само си чешите езиците и пълните темите.

Similar topics (3)

3796

Започната от sho


Публикации: 92
Прегледи: 104951

3789

Публикации: 359
Прегледи: 194866

3788

Публикации: 368
Прегледи: 259487