• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
17.06.2024 11:10

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

ГОЛЕМИЯТ пазар в Шумен

Започната от Joro Vn, 07.10.2005 23:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vesko_aa

Жоро аз съм в твоята кола че ми взеха книжката :duvar:

Joro Vn

     Ква книжка бе!?  =-O =-O Спестовна или шофьорска? Ако говориш за втората, баш днес, на 1-ви април, няма да мине номера! *NO* :-D 
      *mislia**mda* Мога да ти преотстъпя велосипеда си за събота, знаеш го- 24 скорости, преден телескопичен амортисьор, дискови ..... Ще стигнеш преди нас в Шумен. 8-)

vesko_aa

втората и не е 1 априлска шега

Joro Vn

    Съжалявам!  *SORRY* Коментарът ще го оставим за четвъртък.
    До този момент няма обадил се със заявка за транспорт. Но е възможно да се стигне до ситуация ние /глутницата/ да търсим човек с места в автомобила си. Ако някой си търси авто-компания, нека си остави координати. Ще го имаме впредвид. 

vesko_aa

ние сме 2-ма гошо също ще доиде

valevbg

Изложбата мина добре имаше какво да се види от страна на акваристиката сравнение с есенната тази просто беше супер.
Имаше избор на риби от Варна бяха титаните на рибовъдството големия и малкия Пламен Антоан и Генослав от страна на растенията естествено Big_Gonzo се представи както подобава с богат избор на растения и храни перфектно качество и отлична опаковка.
Техника имаше бол... естествено от братския Китай, но цените са си хараби.
Нямаше много папагали и гризачи или ако имаше цените бяха покъртителни, но нали сме в Европа.
JoroVn трябваше да качи снимки но нещо се бави така че дерзайте.
Маломир спомена за изложбата и във Варна така, че заповядайте след две седмици на стадион Локомотив до цирковата площадка.

Joro Vn

     Снимки, ама реших да открия днес следобяд риболовния си сезон. Оттам снимки нямам и не искам да имам, че ако така ще е и нататък, лошо.
     Събитието в Шумен си протече по стандартния сценарий. Само дето не можах да опитам от "Шуменско"-то. Ето и снимките, още лепнат, ама да не чакат колегите цяла нощ:
     http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7010&AlbumId=114645
     Този път избягвах да акцентирам много върху разни пернати участници. И без това нито веднъж една гълъбарска дружинка или каквато там банда си имат, не ме почерпиха една бира поне за рекламата, дето преди им правех. :-) Акваристиката фигурира обаче и със снимки на варненските си представители, някъде и в действие. А така изглеждат рибетата, с които Joro Vn се сдоби благодарение на златните ръце на Ivokilli от Русе:
      https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgphoto.net%2Fphotos%2F7010%2Fo633430316045093750.jpg&hash=54032ca2c589662a2be8c8ae87aa384d84b23255
      Ами толкова от това издание на Големия пазар. Заповядайте след седмица-две на Варненския, или до нови срещи наесен! *bg*
       

aquaram

сигурно не е за последен път тази година нали?кога ще е следващия път някой знаели

Odisei

Другата година по-това време  *THUMBS UP*

neneee

В Шумен следващия пазар/изложба ще е на есен, ако не се лъжа. Има градове, в които предстоят изложби. Можеш да се уговориш с варналии  :-)

Joro Vn

     Предходното есенно издание в Шумен е било на 29.09.2007 година. Обикновено се провежда в последната седмица на септември. Има пролет и есен. Очаквай следващото по тази схема.
     То явно национална сбирка вече трудно се осъществява, затова се замислям дали да не вземем да спретнем една дълга маса точно в средата на стадиончето, където се провежда Големия пазар. Седящи места само за членове на форума, останалите ако искат да кибичат наоколо правостоящи. В непосредствена близост ще привлечем една "скара-бира" от рояка им. С доразвитие на идеята може и оркестър да си докараме- на ушенце да ни свиркат. Та да се поопознаем, поне североизточна България. Да пускам ли анкета!? :-D

ivo007


Лора

Ами ако някой иска да провери и хотелите,че след скара-бирата едва ли ще сме в състояние да се прибираме.Поне аз де,дет се вика "от една бира,ако не съм на масата отгоре,съм отдоло"   :-D *DRINK*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Joro Vn

    Хм, хотел! *mislia* Не ми се струва правилния финиш на мероприятието. Някак си е подозрително, какво ще си помислят останалите колеги.  ;-) Или по конете, като предварително сме си осигурили кочияш, или по околните поляни. Не направих снимки на този простор, но там спокойно може да се разположи лагера на Филип Македонски. А какво остава за някакви си алпийски палатчици. Кеф ти да се въргаляш по тревичката, кеф ти да я наторяваш. Има място за всички участници! :-D

Лора

Цитат на: Joro Vn - 07.04.2008 22:48
     А какво остава за някакви си алпийски палатчици.
Нямам палатка
Цитат на: Joro Vn - 07.04.2008 22:48
 Хм, хотел!
Ами има си баня,има си легло вероятно кухня и бар.Абе удобство си е.Няма да се налага да наторяваме тревичката.. :-D
Цитат на: Joro Vn - 07.04.2008 22:48
  Някак си е подозрително, какво ще си помислят останалите колеги.  ;-)
На кой му пука....  :-P
Иначе отдавна не съм лагерувала така.Нека дойде септември и да се разберем тогава.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (5)

2585

Публикации: 102
Прегледи: 61234

1025

Публикации: 33
Прегледи: 18293

3538

Публикации: 26
Прегледи: 21903

32641

Започната от The Proo


Публикации: 5
Прегледи: 8641

2007

Започната от theos


Публикации: 1
Прегледи: 3620