• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 16:54

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Земетресение

Започната от elblanko, 22.05.2012 06:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eliz

Усетих го и аз.Стряскащо е,а вечер е много по-неприятно.  

камен чочев

А аз точно се бях унесъл...Май сеизмолозите не познаха. Максимума, който обещаха беше до 4

manyg

Смятайте каквъв бой е бил в пернишката дискотека, че чак в София се е усетило земетресението  :duvar:

Peza

Малко в страни от темата но:
@elblanko Ако след месец два се окаже че приемаме Шеврон, по смисъла който влага американският посланик тук, ще видим и 3 прибавено към 1 и 2.

Според струнната теория всъщност материята е съставена от "частици" енергия, така наречените струни, не нещо друго. Така всъщност влиза в сила на всички ни познатото твърдение "Всичко е енергия". От тук насетне ще си позволя да предвидя и накъде ще се развиват нещата с проекти като ХААРП и потобни, но не тук и сега.

По темата: Това този път го проспах и съм много доволен от което, спестил съм си още едно неприятно изживяване.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

grigor nakov

Днес пак се усети към 1ч.през ноща,но този път слава богу беше по слабо.Тази сутрин казаха че е било 4 по Рихтер,до кога ще продължава =-O

svetlyo7461

В Перник беше ужасно аквариума издържа не се спука и аз не знам как беше лискало вода разклонителя беше пален
: 24.05.2012г 11:11ч
Цитат на: manyg - 24.05.2012 10:25
Смятайте каквъв бой е бил в пернишката дискотека, че чак в София се е усетило земетресението  :duvar:
не те ли е малко срам да говориш така?

АМАЗОН

Цитат на: svetlyo7461 - 24.05.2012 14:29
В Перник беше ужасно аквариума издържа не се спука и аз не знам как беше лискало вода разклонителя беше пален
: 24.05.2012г 11:11ч
     не те ли е малко срам да говориш така?
За жителите на Перник си е ужасно преживяване и наистина не е уместно да се подиграваме.
Но явно за много българи важи поговорката:На чужд гръб и сто тояги са малко.
Ако пък някой си мисли че като изръси някое "остроумие" ще стане мноого  итересен на всички,да знае че,не е така.

Dropkick

Цитат на: manyg - 24.05.2012 10:25

Който, както го разбира. Аз не го схващам като подигравка, а като безобидна шега. На фона на земетресението/ята, малко хумор не е излишен, тъй като повечето от нас са се стреснали и поуплашили, но това е мое мнение и ми беше забавно да го прочета.
То ебавки и подигравки има за всяка точка на България и дори съм срещала такива на мн сериозни и тежки теми, така, че дали ще ще го прочетете сега или за др нещо - все тая =) Смейте се, животът е кратък.   *bg* Честит Празник =)
ADOPT AN ANIMAL, DON'T BUY !!!

manyg

Не съм имал за цел да се подигравам с потърпевшите!!!
Ако сте го разбрали така, се извинявам.

evgeni enduro

Малко полезна информация за самопомощ при земетресение и други бедствия

А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

easternalien

Айде пак залюля  :-(
Този път ливна съвсем малко извън аквариума, явно трябва да спра да ги пълня до горе

elblanko

Станахме като в Япония, човек не може да легне да дремне без да разлюля и да го събуди.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

santah

И вие ли го усетихте?
Този път беше без тътен.

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Bolta

Бях изключил филтъра на едно малко аквариумче, за да нахраня малките рибки и повърхността на водата започна да се движи слабо, но помислих, че нещо си втълпявам. :-|

Similar topics (3)

17364

Публикации: 15
Прегледи: 11278

50955

Започната от iivs

Публикации: 16
Прегледи: 8874

18048

Започната от NO CARRIER

Публикации: 26
Прегледи: 9574