• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 06:26

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За СМС-терора

Започната от Divane, 18.12.2009 18:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Divane

Някой знае ли как може да откажа този денонощен терор на МТел за смс-игрите?
На сайтът им нищо не пише..естествено..

Лора

За номер 500 ако става въпрос. Имаше един номер. на който трябваше да се прати СМС с нещо, за да спрат да ти пращат такива СМС-и. Ще разрова телефона си и ще видя, дали не го пазя съобщението.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NikolaV

Я пробвай:
Stop 500

Divane

за същото!!! нараво ме подлудяват вече!  *MODERATOR* *MODERATOR* *MODERATOR*

nidkolio

Това не е терор а изнудване.
Спецялно за глобул съм питал и единствения начин да се отървеш от спама е да пратиш СМС на номера, разбира се това се заплаща...
и точно за това казвам че е изнудване... докато не си платиш ние ще те спамим.
Незнам но според мен това е противозаконно, никаде в договора си не съм подписал че може да използват номера ми за спам...
https://www.youtube.com/user/ZoomagazinPetPaw Полезни клипчета

Лора

Как мога да прекратя участието си в играта и [или] да се откажа от получаване на рекламни съобщения, свързани с нея?
За да прекратите участието си в играта  и [или] получаването на рекламни съобщения, свързани с нея, е необходимо да изпратите SMS с текст STOP на кратък номер 500.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Divane

Пратих! Вероятно и за тоя СТОП ще ми вземат 1.20 лв...
Ама така е, правят си ни на маймуни,щото не се сещаме да заведем един иск до Съда.....

Лора,благодаря! *THUMBS UP*

stefan_doc

Праща се безплатно съобщение STOP500 на кратък номер 17867.
Всички съобщения на номер 500 са платени...

Лора

Странно, в СМС ми пише точно това, което цитирах и от самият им сайт. Такъв номер който посочваш не се споменава. *dontknow*

stefan_doc

Пробвал съм го 2 пъти. И аз първият път се чудех дали няма яко да ме таксуват на този номер...
А може и да са го променили.

Divane

еми...за сега ще чакам да видя дали е подействал смс-а до 500 ,ако не..ще пращам на другия номер  *dontknow*

stefan_doc

От "другия номер" получавах SMS с потвърждение, че играта успешно е спряна.

Raven

Моята жена го игра това цял месец-  изпрати им десетки смс и нищо не спечели :-(

Аз не ги играя тези работи щото съм кърък- е го примерно с ТОТО-то, цял живот нищо не съм спечелил.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

N.Nobs

Цитат на: Raven - 18.12.2009 20:08
... е го примерно с ТОТО-то, цял живот нищо не съм спечелил.

Значи е време да пуснеш фиш.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

miTko

Цитат на: stefan_doc - 18.12.2009 19:24
От "другия номер" получавах SMS с потвърждение, че играта успешно е спряна.
Спомням си, че това става почти моментално след като пратиш. Останах с впечатление, че спират смс-и от всички игри а не само от тази. Колегата ми също твърдеше така. За сега действа вече повече от седмица.
Текстът е следния:
Вашият отказ от получаване на рекламни съобщения за услугата е приет.
Разни мои АКВАРИУМИ