• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 11:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 10:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

Сбирката официално се отменя.

ico

Има ли хора с възможност и желание за утре?  *DRINK*
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

zapleska

айде за следващия четвъртък сбирка мен ще ме има може би /освен ако не ме блъсне влак или кораб с тоя ми ти късмет :buff:/  който иска да идва само да уточним заведението и кой ще ми прави компания на айрянчето  *DRINK*
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

nikolaytoshev

ico чак сега го виждам и мисля, че съм закъснял да се запиша :-)
Просто сега ставам и го видях. Тези дни имах денонощна работа и не ми е оставало и минута свободна, но ако имате желание, дори и да не е в четръртък, аз съм навит. Само да се уговорим и да има поне няколко сигурни, че ще дойдат.

ico

Другата седмица съм до по-късно на работа и ще видим... Илиян и Митко дано се покажат.

zapleska

айде да я направим сряда или петък че четвъртък няма как  :duvar: знаех си аз че все нещо ще ми изскочи ама ..

miTko

Да пробваме за тази седмица, желаещи?  ;-)
Разни мои АКВАРИУМИ 

nikolaytoshev

Ами за сега съм свободен в четвъртък. Ако изникне нещо и не мога да дойда ще пиша.

zapleska

айде петък, че четвъртък ми е зает от обяд, а и съм с бронхит, но дано живна до тогава

ico

За петък може да са проблем местата...
Иначе аз съм желаещ за тая седмица. След 19:30 съм на линия.

Trobata

И аз съм на линия :)

borislav

Аз също ще дойда и дано да се съберем най-накрая повече хора.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

phoenix9040

Ами ако решите нещо драснете едно лично съобщение .Ще гледам да дойда.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

nikolaytoshev

Само да попитам за четвъртък ли остана или за петък, че нещо не разбрах.
phoenix9040 ще ти пиша ЛС, ако се събираме. Като гледам този път има желаещи и най-вероятно ще има сбирка.

borislav

Като почнем да умуваме за кой ден и накрая няма да стане сбирката.Трудно може да се угоди на всички.
Четвъртък,19.30,"Пасифик"
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink