• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 18:30

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 10:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

14.05.2010 14:24 #420 Last Edit: 15.05.2010 11:05 by nikolaytoshev
Ако искате пък да го направим в сряда (по изключение), ако е удобно на всички. Специално заради колегата kobra, който пропусна и миналата сбирка.
Съгласни ли сте?
А иначе, ако имате идеи за някъде на открито ще се радвам да ги обсъдим.

sheytan

Ники ако не изкочи нещо ще дойда. Предлагам за открито заведението точно срещу Пацифика. Има и добро готвенко ако някой има апетит. Даяна мисля че се казваше.

miTko

Може. Веднъж май сме ходили с Илиян в Даяната. Имам предчувствие че ще вали, но да видим. И аз съм на 60% сигурен в идването, но до тогава може да се оправя.
Разни мои АКВАРИУМИ 

nikolaytoshev

Аз съм ходил там веднъж и ми хареса. Приятно е.
Значи е решено - следващата седмица във сряда 19.05.2010г. в Даяна, ако климатичните условия са благоприятни, ако пък вали пак ще сме в Пасифика. Среща в 18:30 пред ДНА или 19:00 направо в заведението.

kobra

Супер :) щом е сряда идвам и аз :) . Благодаря !  *privet*
водка в стил IT:
0.1л-demo
0.25л-trial version
0.5л-personal edition
0.7л-professional edition
1л-network edition
1.75л-enterprise
3л-for small business
5л-corporate edition
Ракия-home edition
(за отскок)-Service pack
Зелева чорба-Recovery tool
Мезе-plugins
Бира-patch

zapleska

Супер !  :-D идвам и аз   *DRINK*
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

piterd

Жалко, Аз отпадам. Сряда не е моя ден, но нищо ще има и други сбирки.
Весело изкарване ;-)

kobra

Ами кажи си и твоя ден и ще видим :) номера е да е по отрано и може да се организираме. Всеки да си каже, няма смисъл заради мене да не идваш ти. Зарад един човек да се провалят плановете на други... както за теб ще има други сбирки на които да дойдеш, така и за мен. Всеки да си каже за да може да се организираме по- бързо. За мене всеки ден без четвъртък е възможен, ако не другия месец пак ще се видим. Аз няма да се сърдя, нито да ви забравя за един месец ;)  *DRINK* (отивам на работа довечера ще видя какво сме организирали... дерзайте ;) )
водка в стил IT:
0.1л-demo
0.25л-trial version
0.5л-personal edition
0.7л-professional edition
1л-network edition
1.75л-enterprise
3л-for small business
5л-corporate edition
Ракия-home edition
(за отскок)-Service pack
Зелева чорба-Recovery tool
Мезе-plugins
Бира-patch

piterd

Привет коега kobra,
Трудно се събират такива сбирки, така че на всички да им е удобно. Така че приветствам това, че точно бе обявена:
Цитат на: nikolaytoshev - 15.05.2010 10:26
Значи е решено - следващата седмица във сряда 19.05.2010г. в Даяна, ако климатичните условия са благоприятни, ако пък вали пак ще сме в Пасифика. Среща в 18:30 пред ДНА или 19:00 направо в заведението.
"Петтима Петко не чакат",  така че не се натоварвай с вина, че заради теб няма да дойда. Все пак не може винаги и навсякъде да успяваме. И аз нося отговорност за приоритетите си :-). Ще потърся начин и  ако към 21:30 все още сте там да мина.
Поздрави !

П.п
Вторник, Четвъртък, са моите дни - за Протокола :-)

lz3cv

Aз този месец пропускам,че много задачи се насъбраха напоследък и времето е "кът". Нищо, следващия път.

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

ico

Напълних нов съд и ако някой има излишни тревички и ги донесе в сряда, ще се радвам много...  :-D
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

nikolaytoshev

ico ще гледам да ти оскубя нещо, защото скоро кастрих и сега няма нищо за даване.

zapleska

мен ме отпишете  :'( някакъв вирус ме е лепнал  :-!
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

miTko

За четвъртък, 1 юли желаещи да се видим? Примерно пред ДНА, 18:30 пък после ще видим.
Разни мои АКВАРИУМИ