• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 11:08

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 10:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

Само едно пропускате, снимка на компанията. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

lz3cv

А-а, Мишо да не се скатава. Доказателствата са в неговия апарат. Даже ги очаквам на лично да ми ги прати.
lz3cv@mail.bg

phoenix9040

Ами мислете де. И аз съм за това лятото да сме на открито.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Peakone

Цитат на: phoenix9040 - 09.04.2010 21:38
Ами мислете де. И аз съм за това лятото да сме на открито.

Ако решите да е на Тепенце с бира и аз ще взема да идвам :-D

nikolaytoshev

Ако измислите да е някъде на открито ме пишете и мен *THUMBS UP*

borislav

За на открито добър вариант е "Рахат тепе" на върха в Стария град , където са разкопките на крепостните стени.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

vasso

Преди доста време си спомням, че имаше нещо като бирария на тепето, където е паметникът на Альоша( не знам как се казва тепето :-[ ). Има ли я още? Като ходих миналата година беше ранна пролет и беше пустош. Иначе гледката е невероятна , а Пловдив ми е един от любимите градове! *offtopic

Peakone

Цитат на: vasso - 10.04.2010 18:56
Преди доста време си спомням, че имаше нещо като бирария на тепето, където е паметникът на Альоша( не знам как се казва тепето :-[ ). Има ли я още? Като ходих миналата година беше ранна пролет и беше пустош. Иначе гледката е невероятна , а Пловдив ми е един от любимите градове! *offtopic

Бунарджика е това. Голям кеф е лятото да си пиеш биричката с приятна компания и града да ти е под краката, но не на самия паметник ами малко по-долу на скалите (викат му "скейтърското"), приятно затоплени от слънцето и лек полъхващ ветрец  *YAHOO*

P.S. Много утрепки се навъдиха по тепетата, та вечерно време не е препоръчително да се качвате ако сте компания по малка от 4-5 човека

phoenix9040

На Рахата е много солено от към цени :( ,ония ден бях там. Но ако няма по добри предложения може и там зашо не.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

miTko

Цитат на: phoenix9040 - 11.04.2010 23:18
На Рахата е много солено от към цени :( ,ония ден бях там. Но ако няма по добри предложения може и там зашо не.
Има такова нещо и са мноого бавни със сервирането. Но може да ги пробваме ако няма друго.
На Бунарджика няма бирария мноого отдавна, чак не помня от кога. Като малък пиех лимонадка там. По-надолу и "Дружба" го няма отдавна, а в малкия Бунарджик долу е хубаво ама удря джоба... Има едно кръчме от южната страна на Бунарджика, но не помня цени, не съм ходил отдавна.
Разни мои АКВАРИУМИ 

nikolaytoshev

Ами навсякъде е скъпо на хубавите места, ако става за въпрос. Ама нали ще идем да изпием по една бира и да го побъбрим, няма да изпробваме всичко в менюто. :-D
Навит съм да идем някъде отвън. Нека всеки да даде някакво предложение и накрая ще решим накрая къде ще идем.

lz3cv

Абе заведение.. Отиваме на някоя поляна, вадим бирите, барбекюто на пълна тяга и ....

kobra

и аз съм за полянка с бира и барбекю  *DRINK*
водка в стил IT:
0.1л-demo
0.25л-trial version
0.5л-personal edition
0.7л-professional edition
1л-network edition
1.75л-enterprise
3л-for small business
5л-corporate edition
Ракия-home edition
(за отскок)-Service pack
Зелева чорба-Recovery tool
Мезе-plugins
Бира-patch

nikolaytoshev

Вече желаещите за полянка, бира и барбекю са 3-ма.

Peakone

4! На тепенце джамборенце! ;)