• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.07.2025 10:06

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 13:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

phoenix9040

Добре бе хора защо да се цепим дайте да се разберем да ходим на едно място и който иска да идва в уречения ден и час. Ако искате да направим анкета в кое заведение да се събираме и заведението с най- много желаещи да стане нашето място. Какво ще кажете за идеята.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

ivaniliev

здравейте на всички . аз сам нов тук и ще се радвам да се запозная с други болни от тази болест наречена акваристика :-)  всички приятели ме мислят за луд като взема да им говоря за аквариуми. ще ми е приатно да се запозная с хора с които мога да споделям  :-[
...

totishish

Здравеите. И аз съм на това мнение.Стига старите акваристи да ни приемат. Искам да кажа че трябва младите акваристи да ходим на такива сбирки за да обменяме повеч опит а не само въб фор *bg*ума

santah

Цитат на: ivaniliev - 31.03.2010 14:56
здравейте на всички . аз сам нов тук и ще се радвам да се запозная с други болни от тази болест наречена акваристика :-)  всички приятели ме мислят за луд като взема да им говоря за аквариуми. ще ми е приатно да се запозная с хора с които мога да споделям  :-[
*CRAZY* Гледай да зарибиш поне 2-ма,3-ма от твоите приятели и ще си решиш проблема. Аз така направих.:-D

phoenix9040

Цитат на: santah - 31.03.2010 16:41
*CRAZY* Гледай да зарибиш поне 2-ма,3-ма от твоите приятели и ще си решиш проблема. Аз така направих.:-D

Много добро решение на проблема :). Но малко коварно ,че това си е като дрогата да го е.а
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

lz3cv

Цитат на: totishish - 31.03.2010 16:09
И аз съм на това мнение.Стига старите акваристи да ни приемат.

Какво значи "да ни приемат" ?! Заведението не е наше за да решаваме кой да идва и кой не. Всеки е добре дошъл. Аз лично ще се радвам ако се събираме повечко хора. Нали в крайна сметка затова са форума и срещите. Затова не се чудете ами направо идвайте ;-) И в тази връзка, кога ще направим следващата среща? Хайде да мине Великден и да се съберем на биричка.

kobra

за след Великден  *THUMBS UP*
водка в стил IT:
0.1л-demo
0.25л-trial version
0.5л-personal edition
0.7л-professional edition
1л-network edition
1.75л-enterprise
3л-for small business
5л-corporate edition
Ракия-home edition
(за отскок)-Service pack
Зелева чорба-Recovery tool
Мезе-plugins
Бира-patch

borislav

Предлагам ви, да си направим наистина голяма сбирка първия четвъртък( 8.04.2010г). след Великден.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

miTko

Хайде за другата седмица за четвъртък. Феникс предлага да отидем в Рокса, който го знае да отиде направо там, който не, пред ДНА към 18:30-18:45 и от там ще отидем да го дирим. Става ли?
Разни мои АКВАРИУМИ 

phoenix9040

Момчета и момичета ако искате елате и тази седмица 1.04.10 ще се събираме.Идеята е да се съберем и да решим къде ще го правим завбъдеще ( на принципа мнозинството печели :) ) а не да се делим на групички ,радвам се ,че mitko прие идеята.

lz3cv

Значи тъй като не го знам къде е , ще съм на 08.04 в 18:30 пред ДНА-то...

phoenix9040

ОК аз от сега казвам ,че ще дойда най рано към 20:30 ,че имам работа до към 20 h, Ако някой не го знае и не може да се разбере да дойде с човек който го знае да се обади дал съм си телефона.

borislav

07.04.2010 22:52 #387 Last Edit: 09.04.2010 02:40 by borislav
Напомням за утрешната сБИРКА(8.04.10)на акваристите от Пловдив и региона от 19.00 в "ROCKS" или 18.45 пред ДНА.Всички да се смятат поканени! *DRINK*
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

miTko

За тези, които не дойдоха снощи на сбирката малко информация. Вече се събираме в Рокса, кой когато иска и може, но винаги в четвъртък! Обичаен час - 19часа. При желание, можем да си правим персонални уговорки в тази тема или на лс, напомняния, известяване за присъствие :-D и др.
Условията са следните:
- музика - точна
- пушек - умерен, до среден
- възможно е неволно присъединяване към чужди групи :-D

Едно нещо само не обсъдихме, някаква алтернатива на открито за през лятото? Много ще е хубаво да сме на въздух като се спече времето.
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Да вметна, че срещата стана много добра - събрахме се доста хора, имаше интересни теми за разговор, настроението беше на ниво....