• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 01:37

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Колеги, какво мислите за ГМО

Започната от Luton, 21.03.2010 02:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ata_nas

Щете, не щете ГМО ще ядете - няма начин!
Въпрос на време е.

Деян

Цитат на: sliven - 21.03.2010 21:41
И аз мисля подобно на Деян.Мирянке забрави ли, че имаше Чернобил!? ПАЗИ Боже !!!

Боби, дърпаш дявола за опашката...

Снощи около 23.30 6-ти блок на АЕЦ - Козлодуй е спрял аварийно. По това време навън се чуваше някакъв ужасяващ тътен (живея на 15км в права линия от централата). Просто сякаш има гръмотевична буря, непрекъснат звук обаче. Подкосиха ми се краката. Днес разбрахме какво е станало и то не официално... как пък иначе.

met

Живота ни не се различава особено от този на американците (не по стандарт). Това, че те карат нов автомобил а ние не... Знам, че са доста по-крехки и ми направи вечатление, че много от тях страдат от алергии, ако има нещо общо...  :-)
Не знам колко ще вреди, но като чуя ГМО и още малко клонинги  :-D

Някой по-горе написа за монополистите, от които всяка година ще се купуват семена... Едва ли ще е рентабилно за наште земеделци :)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi8.photobucket.com%2Falbums%2Fa48%2Fh0stage%2F1231-1.jpg&hash=3ebdc6eba81d20551df15dac7fc17ea2d362a84a

vasso

Дооооста се различава животът ни. По-мързелива и алчна нация няма никъде. Те ядат много, нездравословно- тук поне все си правим по нещо домашно. ;-). И нашите коли стават хубави, но това няма значение. Общо взето там се кара кола за всичко, няма време за хубава почивка, дори събота и неделя не ходят никъде, а работят или си оправят домашните дела. Тук се ходи на риба, в планината, изобщо много по-природно живеем все още. За жалост има и нещо вярно- с всеки изминал ден ставаме като тях. София заприличва на истински голям град, липсва онази българска атмосфера, и всеки гледа себе си. Малко офтопик...

Similar topics (5)

9501

Публикации: 112
Прегледи: 39966

31589

Публикации: 21
Прегледи: 9373

28469

Публикации: 3
Прегледи: 2423

7448

Публикации: 93