• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 04:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За балами

Започната от dok70, 31.01.2010 17:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

discus

E що ти трябваха дайкини само не се сещам. Аз съм с митцубиши хеви и няма никакви грижи. За мен това за "мерцедесите на климатиците" са малко градски легенди. *DRINK*

barabata

Нямаше да е кой знае колко различна цената. Просто имах определени изисквания и затова се вдигна малко цената инак за марката - спрял съм се на нея още преди години . Въпроса е да си осъществяваш желанията и си щастлив - било то за вафличка , аквариумче или климатик ...

Аз съм си такъв - имам си нестандартни изисквания. Искам климатик който и вкарва въздух отвън , искам пералня с два входа за студена и топла вода , искам пръст в грунда на аквариума и т.н. все неща дето не всеки би направил или би решил че си заслужават\струват.
Всеки луд с номера си.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

N.Nobs

Цитат на: barabata - 02.02.2010 03:48
Аз съм си такъв - имам си нестандартни изисквания...

Добре че не се омъжих за теб навремето.... *NO*
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

BOJO

Вии за баницата нал знаите бре. Луд ли е тоя дет я яде или ни е ?
.....
Док, нал знаиш бе , мерак со пари се гаси . Или со д....е   :coffee:
.....
Га знам , знам . Га ни знам питам , това е

tishovsx

Не е луд тоя дето яде баница, не е и тоя който я дава, луд е тоя за дето не остава баница!
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

dok70

Цитат на: tishovsx - 03.02.2010 14:10
Не е луд тоя дето яде баница, не е и тоя който я дава, луд е тоя за дето не остава баница!
Споко човече, на теб ти запазих едно парче!
*DRINK*
Луд умора няма...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi51.tinypic.com%2F15qq15l.jpg&hash=b07c9eabfccaf48f94e226948629f70537bc2352
300 оки миш-маш