• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.06.2025 13:25

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За агентите и агнетата.

Започната от митко, 17.02.2010 19:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Raven

Васко темата е заключена ;-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

killiman

Да, наистина. Заключил си я докато съм писал. Жалко...  :-)

niky

Защо пък трябва да я заключваме. Аз съм от Левски, Мариян от ЦСКА, няма проблем.
Нека си приказват хората.

Лично на мен Батков изобщо не ми харесва, да не говорим пък за Левски напоследък.

Като цяло футбола ни е трагедия :-)

Raven

Ами и аз нямам нищо против, но изказванията станаха много остри и обидни.
Темата заплаши да отиде в неприятна посока, иначе аз обичам качествените спорове , стига да няма "розови " уклони ;-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

niky

Нека видим дали наистина акваристите са по-интелигентни :-)

Тая новина за Батков изобщо не ме изненадва лично мен, ама и Лупи също ми е любимец :-)
Той пък от коя партия не беше...къде не се завира.

Лошото е, че наистина се съсипва футбола. Още от детските отбори. И там който има пари играе, никой не го вълнува качества.
И това за деца 10-12 годишни. Как да ги мотивираш да играят после.

valnata

За какви добри футболисти става дума?? :-D  Има ли такива в нашите "грандове"?

killiman

Звезди колкото щеш, Тъча и Зетя, примерно.  :-) Опс, те и двамата вече май не са в "грандовете".  :-D

ceco

Цитат на: niky - 17.02.2010 20:56
А, това  на нищо не прилича. Ще трябва да добавя в правилата, че обиждането на Левски е строго забранено  *ROFL*
За моето досие...по-късно  :popcorn:
Крайно време е да се извадят досиетата на администраторите на акваристични форуми :popcorn:

bicho1976

Докато си напиша мнението Raven заключи темата.Сега гледам пак отключена,аз съм репресиран.Затова   :popcorn:

valnata

Нашите добряци са силни преди мача, а след това са наакани. :-D  Пък за наш си шампион работата е ясна още преди началото на първенството. Едната година са едните, а на другата се менкат. И се въртят две отборчета разполагащи с по 40 годишни футболисти. :-D

Абе отдавна съм ги зарязал и не ги следя. Те с бастунките ще заиграят още малко. И двата "ГРАНДА" са под всякаква критика. :-!

митко

Че няма футболисти,няма.Каквато държавата такъв и футбола,но все пак тук живееме и ми се струва неестествено да си фен на челси примерно,и на мач на левски да ходиш с фланелка на същият отбор,както и да си фен на арсенал и да ходиш на мач на цска с фланелка на същия.Всеки защитава обичният си отбор но нека да го прави с факти и аргументирано, иначе става скандал.Щях да спра но не мога да се въздържа.А на някои фенове ще кажа това-вие никога не трябва да сваляте плакатите против собствениците на този отбор защото те са били винаги един дол дренки,а именно бивши партийни кадри и мутри.Доказателства колкото щеш. :-D
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Lucio

Няма Левскар да харесва Батков /аз бях последния/ . Между другото, не че го защитавам ама е един от двамата  собственици, които дават някакви пари за футбол. Ако отборът ми играе всяка година Шампионска лига и лига Европа не ме интересува какъв е бил собственика на клуба. Да не би Абрамович да няма досие??? Да не говорим за Борисов и компания . . .  *ROFL* за Сашо няма да коментирам, аз съм му фен.

valnata

На мен пък ми се струва неестествено да пляскам за нещо некачествено, и провалено. :-D По-добре фен на друг отбор отколкото да казвам на черното бяло.  

митко

Именно за това говоря,ако си фен на цска или левски,значи на мач трябва да си с фланелка на същият отбор или никаква.А ако не ти се пляска в България,не ходи изобщо на мач и не се причислявай към даден отбор при бляскава победа, и не абдикирай при провал.Смешно е да се кефиме и да говориме за футбол след грандиозни победи, а при отпадане от турнир или загуба в дербито да се правиме,че не ни интересува футбола.Прав ли съм?
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Lucio

Мдааа, за това си прав и на мен не ми харева хора дето ходят на мач с фланелки на дуги отбори пр. Челси Лацио или др.