• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

17.07.2025 01:07

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Южния парк в София, в един прекрасен, слънчев Мартенски ден!

Започната от batvale, 06.03.2009 19:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bigbeer

Baraba, аз съм от село.. тук останаха само тези дето им се работи и не ги мързи да си изхвърлят боклука разделно.. както и си почистват не само снега, но и шумата на есен. Наистина не искам да се сравнявам със столичани, реката ни макар и маловодна е чиста.. Около блоковете няма да видиш чантички със боклуци.. Градинките са чисти и трудно ще забележиш помияри да се разкарват на глутници.. Оставам си колата отключена навсякъде.. Не крада, но пия ;)  *DRINK*

Raven,  на мойто село Балабанското са останали специално в нашата махала 10-12 баби и дедковци да живеят. Техните пенсии стигат само за хляб, ток и сол, да не говорим, че повечето нямат силата да карат ръчна количка. Какъв боклук генерира едно подобно домакинство.. като хлябът е без опаковка? :) Имаме обаче и доста къщи за гости както стана модерно в последно време.. а там идват софиянци.. с багажници храни и напитки все в луксозни опаковки.. след едно подобно уикенд парти 4 човека правят толкова боклук колкото цялата махала за една седмица ;) да не говорим. че дори и не си правят труда да отидат до БТР-а /от онези големите контейнери за отпадъци/ и си оставят лайната по дворове и пътеки..

elblanko

Цитат на: bigbeer - 07.03.2009 22:17
Прав си. В София са се събрали всичките цървули от провинцията.. по 100 хил всяка година прииждат ;)
цървули е доста меко казано тук се е събрала цялата измет на България, тука е утайката  на нашето общество, наркомани, травестити, педераси, изнасилвачи, крадци, измамници, курви и всякаква друга тиня.  Да не говорим че когато бях дете играех футбол на улицата пред къщата си а сега не мога да я пресека заради трафика. боклука е само един от проблемите, Ние сме единствената европейска държава, чиято столица подпомага  бюджета на държавата, и bicho1976 ще ми разправя че техните кофи били винаги изхвърлени, естествено че ще са изхвърлени половината пари от моите данъци идват при теб. Що се отнася до това кой цапа София само ще кажа че преди 25 години София беше чиста, всеки сам да си прави изводите.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

bicho1976

И по какъв начин твоите пари от даници идват при мен!?Вече всички общини си събират данъците,и разполагат с бюджета си.Неговори глупости.

elblanko

Миналата година отиваха, освен нещо да са променили от тая година, което силно ме съмнява. защото едва ли по малките градове и селата някои си плаща данъците, което автоматично обрича общината на гибел. А за разсъжденията ти че хората от провинцията  не си разходват кучетата в парка много се лъжеш, освен утайката която се заселва тук има още един вид хорица които са плъзнали из София. Всеки събрал някои лев които го друса комплекса че не е софиянец идва да живее тук, за да може да каже като се върне на село за някои празник, аз сам софиянец. Ето тези хора разхождат кучетата си в парка, Заради тези хора не мога да пресека улицата си не мога да стигна до работата си за един час  а преди го правех за 10 минути. заради тези хора вече не посещавам южния парк, децата на тези хора влизат в университетите за сметка на тези които са учили в София заради по високия бал при еднакви отценки. Така че моля те не ми обяснявай колко хубаво е в твоя град, и в моя беше хубаво. Преди великото преселение, но ключовата дума е беше.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

morriddin

elblanko, стига бе, баце! Ние като сме от провинцията, не сме ли хора? *MODERATOR* =-O :'(
Аз лично не съм дошъл с другата "ИЗМЕТ" в София, щото тук си ми е по-добре - "Камъкът си тежи на мястото"!
Пък, обясни ми как, аджеба всички "наркомани, травестити, педераси, изнасилвачи, крадци, измамници, курви и всякаква друга тиня" са "цървули" от провинцията?
1.Наркомани: Навсякъде ги има тия глупави деца, обаче в моя град се броят на пръсти и то си дърпат тревичката или си пият хапченцата!
2.Травестити: Нямаме нито един!
3.Изнасилвачи: За скромното си 35годишно пребиваване в гореспоменатия мой градец, имаше един такъв случай, и то по време на светлото социалистическо бъдеще!
4.Крадци: Тука без коментар, щото всеки краде...
5.Измамници: Провери полицейските хроники откъде вчастност са 65% от тях!
6.Курви: И тия ги има навсякъде, ама им викаме така като са с други хора, а не с нас!
И, 7:Тиня: Нали знаеш, че колкото повече я бъркаш, толкова повече мирише?

пс. Не се пали толкова, или ако се палиш, не си го изкарвай на съфорумците си!

ппс. А иначе, виж какво прави Raven: Браво *thanks *privet* *THUMBS UP*! Ако всеки от нас е като него, тази свинщина няма да я има никъде - виж колко сме във форума! Всеки по една торба 120л. да събере, положението ще е коренно различно!
Хайде сега  *DRINK*, че много се разприказвах! *DRINK*

Лора

Хайде стига, че изместихте темата. Кой селянин, кой гражданин е без значение. Всички сме хора.

Лафче, лафче ама с мярка.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (5)

37220

Публикации: 2
Прегледи: 7797

14357

Публикации: 0
Прегледи: 1999

8581

Публикации: 0
Прегледи: 4981

8666

Публикации: 39