• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 02:20

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЮАР 2010

Започната от Raven, 06.06.2010 15:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bicho1976

Цитат на: Luton - 04.07.2010 02:33
Според мен, ГЕРМАНИЯ!
Незнам дали Холандци и Испанци ще те подкрепят обаче.

Асен Евгениев

Дано да не са швабите. Предпочитам който и да е от другете три.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

bicho1976

Незнам ама да станат световни с най-слабият вратар(Нойер) от всички ,с Англия го покри късмета(гредите отмененият гол).Днес топката пак се разхождаше по пръстите му.Дано Вийя не му прости.

Luton

Предполагам че ще бъде Германия ама...топка, кой знае. :-)
Иначе сега пак осъзнавам, какъв отбор сме имали 94-та.
Бях малък още, учех в гимназия и не осъзнавах, колко велико нещо е това *YAHOO*
Слушах по възрастните си говориха, че едва ли ще доживеят, да видят пак подобно нещо в живота си :'(
Бях сто процента сигурен, че преувеличават, сега се чудя дали АЗ ЩЕ ДОЖИВЕЯ? :-D
Ама айде *DRINK*

denbosch

От моите фаворити за съжаление остана само Испания,все пак обачене не съм капо-Аржентина отпадна,а Меси не вкара нито един гол *YAHOO*!

С ръка на сърцето ще призная,че Германия е най-приятната изненада на това първенство,което пък няма да ми попречи да стискам палци за другата приятна изненада Уругвай.В другия полуфинал естествено съм за Испания,Холандия не успя да ме заплени с нищо,за мен стигнаха до тук благодарение на късмета си и вече е време да си ходят!

А и холандците вчера как ги разпиляхме на волейбол,особено първия гейм *YAHOO*!!!

elblanko

Бъркаш двойките, Холандия играе с Уругвай а Испания играе с другия полуфиналист, ма не знам кой е, Полша ли е Турция ли е, нещо не мога да ги хвана. ;-)
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

wwladoo

Испания игра с Парагвай-и имаше малко шоу-и си замина вече!!Ще видим какво ще стане,топка е кръгла е и особенно такава със изместен център на тежеста,която прави странни траектории и лупинги!Дано станат интерестни полуфинали и още по интересен финал!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

denbosch

Цитат на: elblanko - 04.07.2010 15:50
Бъркаш двойките, Холандия играе с Уругвай а Испания играе с другия полуфиналист, ма не знам кой е, Полша ли е Турция ли е, нещо не мога да ги хвана. ;-)
Прав си,къде съм гледал :-[!
Така или иначе пак съм за Уругвай и Испания *YAHOO*!Въпреки,че Дел Боске ако продължава да залага на Торес като титуляр не ги виждам испанците много-много.А пък знаеш ли,може тогава да дойде неговия ден...

elblanko

Цитат на: denbosch - 04.07.2010 22:13
Въпреки,че Дел Боске ако продължава да залага на Торес като титуляр не ги виждам испанците много-много.А пък знаеш ли,може тогава да дойде неговия ден...
Дааааа, дежа ву от финала на европейското.  ;-)
                                                                 Spain  - Forever
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

bicho1976

Абе то се почна със световно.Минахме през Латино-Американската приказка,за да се свърши с Европейската класа и прагматизъм.
Макар че  момчетата от Уругвай със големите си сърца заслужават поне финал,а защо не и титла!?

ceco

Цитат на: ceco - 06.06.2010 17:38
Всички сте прави, ама аз съм скептик и си мисля, че Бразилия и Германия ще играят на финала.
Моля да ме извините за това, че не познах 2- та отбора финалисти, но за сметка на това ви посочих бъдещият световен шампион :popcorn:

trupai

Цитат на: akitaka - 07.06.2010 18:10
Аржентина е големият фаворит, но с този треньор според мен ще се издънят! Марадона е голям футболист, но не става за треньор!
Испания шампион!
До тук добре, Аржентина бяха ясни, но немската машина набра скорост!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

niky

Тук немците изпаднаха в истерия.... :-)
Надявам се Испания да ги върне на земята *CRAZY*

Lucio

Цитат на: niky - 05.07.2010 15:09
Тук немците изпаднаха в истерия.... :-)
Надявам се Испания да ги върне на земята *CRAZY*
Не ми се вярва, играят невероятно. По-скоро още една четворка да има  :-D .

MeTogu

Чак четврока няма да е.Ама 2-1 е приличен резултат за Германия разбира се.А другия полуфинал Ще е 1-0 за Холандия.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Similar topics (5)

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10418

21886

Започната от stenli

Публикации: 2
Прегледи: 1682

25479

Публикации: 5
Прегледи: 4442

25812