• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 08:10

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Хванах ,Хванах

Започната от zlatna_ribka, 17.06.2010 01:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zlatna_ribka

Колеги да ви се похваля тази вечер бях за риба на марица за прьв пьт след забраната  *fish *YAHOO*.Риболовьт започна след 17.00.Традицйонното място е на 6-ти километьр.Аз заложих една прьчка за щука,а бащами за сом  *YAHOO*.Самоче имаше една издьнка  :-| :-| бях купил само 2 каракудки за стрьв.И така изминаха 15 минути и тапата (замина)  =-O естествено от моя страна последва засечка НО УВИ ЩУКАТА БЕШЕ ЗАХАПАЛА КАРАКУДАТА ЗА ГЛАВАТА   *SORRY*.Аз мигновенно закьчих другата(последна) и след около 20 минути пак тапата потегли и ОТНОВО ЩУКАТА МЕ ПОБЕДИ  :'( :'(. КАРАКУДИ ВЕЧЕ (ЙОК) . Бащами се разочарова от мен .ИТОГАВА НА МОЯ ГИНЕАЛЕН МОЗЬК МУ ХРУМНА , ЧЕ В КОЛАТА СЬМ УСТАВИЛ ЕДНА СТАРА ПРЬЧКА (КОЯТО Е НАРИЧАМ КАРАКУДОХВАЩАЧКАТА) СЛОЖИХ ЕДНО БЯЛО ЧЕРВЕЙЧЕ И ГАЗ ОТЗАД В ЕДНО ГЬОЛЧЕ ЗА КАРАКУДА.ОЩЕ ПЬРВОТО ХВЬРЛЯНЕ СЕ ХВАНА КАРАКУДА (ОТ СРЕДНИЯ МИ ПРЬСТ ДО КРАЯ НА КИТКАТА  :-| :-|) АМА ВИКАМ ТВА Е КВОТ СТАНАЛО СТАНАЛ0О0 И СЛОЖИХ ПО ГОЛЯМА ТРОЙКА И ЗАКАЧИХ КАРАКУДАТА.След около 10 минути тапата не замина ами този пьт беше прьчкатаааа  *dontknow*  =-O НО СПОКОЙНО АЗ Я ХВАНАХ ЗДРАВО И СИ КАЗАХ ЕЙ СЕ ВЕЧЕ ТИ .... МАЙКАТА.И ДАВАЙ МИТКО ДАВАЙ НЕ УСТАНА БАЩЯТА РАЗДРУСА КОРЕМЧЕ НО ДОНЕСЕ КЕПА НА ВРЕМЕ . НАКРАЯ ЩУКА  *dontknow* *dontknow* 2.500 КИЛОГРАМА(ДВА КИЛОГРАМА И ПОЛОВИНА)  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

АМИ ТВА Е УТРЕ ЩЕ ЯДЕМ РИБКАА  :popcorn: :popcorn:
Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

митко

Ами трябваше да я щракнеш,да се увековечи,така да се каже.
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Асен Евгениев

Браво! Щуката е достоен противник и е вкусна. *DRINK*
Другия път снимки и в темата за риболова. *THUMBS UP*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

ogogogo

Браво,щуката ми е любим риболовен обект.
А,също и кулинарен(след сома естествено).
Баща ти не хвана ли сомче?
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

Лора

Ох това заглавие... И аз хванах... снощи... :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Асен Евгениев

Цитат на: Лора - 17.06.2010 01:27
Ох това заглавие... И аз хванах... снощи... :-D
Пусни снимки. ;-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

митко

A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

zlatna_ribka

ИЗВИНЯМАВАМ СЕ ЧЕ НЯМА СНИМКИ НО СИ ИЗГУБИХ USB НА ТЕЛЕФОНА  :'( :'(

За бащами той имаше няколко удара ама нищо  *dontknow*
Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

sheytan

Браво. Щука съм виждала 1 път. Баща ми беше хванал с един негов причтел 2 броя. Голяма борба падна да ги изкарат. Двамата дружно. Едната се събра едвам във ваната. Егати зверовете. Бяхме изсушили главите и ги лакирахме. След няколко години лака се е изтънил явно и котката ги разпардушини. Страшно вкусни бяха.

MeTogu

На баща ми пък в петък му влязло едно шаранче 5.400 в срекмето.Аз нали нямам време да седя за риба и съм пропуснал всичко.Видях го след като ми се обади и ходих да го взема от дунава.Направил си 1-2 снимки ама и аз не знам как да ги извадя от телефона му.Няма карта и не се връзва с лапптопа.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

abv

Цитат на: MeTogu - 20.06.2010 21:38
На баща ми пък в петък му влязло едно шаранче 5.400 в срекмето.Аз нали нямам време да седя за риба и съм пропуснал всичко.Видях го след като ми се обади и ходих да го взема от дунава.Направил си 1-2 снимки ама и аз не знам как да ги извадя от телефона му.Няма карта и не се връзва с лапптопа.

Пробвай с блутут или ММС или инфраред

MeTogu

Да де точно с блутут пробвах и не се намират.Може и лаптопа да не е добре.
Абе голямо важно като не видите снимката.Все пак комшиите го видяха :)
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

abv

Цитат на: MeTogu - 20.06.2010 21:44
Да де точно с блутут пробвах и не се намират.Може и лаптопа да не е добре.
Само да не се оплачат от спам ама ако искат да изтрият мнението.
Ами виж настройките в гсм и на лаптопа за блутута.Дата кабели има за всички модели по принцип.ако не е мн голяма с ММС то сега нали повечето опреатори имат фрее ММС там до 100к беше май...

Лора

В същия ред на мисли да кажа и аз. Когато качвам с bluetooth от телефона към компютъра не става номера. Трябва си софтуер за марката GSM. Иначе от компютъра към телефона няма проблем и без софтуера да прехвърляш. Така, че влизаш в Чичко Гугъл и го питаш, какво ти трабва.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

nikolay0876

Цитат на: Лора - 21.06.2010 00:17
В същия ред на мисли да кажа и аз. Когато качвам с bluetooth от телефона към компютъра не става номера. Трябва си софтуер за марката GSM. Иначе от компютъра към телефона няма проблем и без софтуера да прехвърляш. Така, че влизаш в Чичко Гугъл и го питаш, какво ти трабва.

Не би трябвало да има проблем и от телефона към компютъра ( освен ако не е моторола). Аз съм прехвърлял от доста тел. към компютъра и съм имал известни проблеми само с моторола- и аз незнам защо.