• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 15:20

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Пак победа !!!

Започната от cihlidi_fan, 28.12.2005 03:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vrp

Цитат на: "NikolaV"За него не знам. За нас чеверме до колкото си спомням  :broil
Ммм,да и аз съм за чеверме

Dimitar

Цитат на: "niky"Ей, все повече ми харесва тоя форум за цихлидите  rofl
rofl   rofl   rofl
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg92.imageshack.us%2Fimg92%2F9615%2Faqaru20060809183411nn1.th.jpg&hash=b70347d06619c6977ec4f558c7cd8e0b32b58d46

AQUASAUR

Благодаря за поздравите!
Наистина,тази последната победа,за мен е велика ...:idea: :!:
Откакто се запалих по този жанр,непрекъснато се старая да правя нещата все по-добри
и мисля че с последната ми наградена снимка,достигнах да ниво,което "заслужено" да се бори за призово място :!:  
Надявам се за в бъдеще да надобрявам все повече и повече... :D

Натъжава ме тази повторна скептичност по отношение на евентуално завоювана "заслужена победа"...,
щом включва "съмнителната българска намеса"... в иначе толкова "коректната" контестна надправара...   :roll:  :wink:
Затова, от догодина спирам да Ви занимавам с моето натрапчиво участие в подобни мероприятия...
и оставям изцяло на вашата заинтересованост и желание....да следите и оценяте безпристрастно моите фото-контестни изяви  :!:
А наградата от тях е наистина само емоционална и за "престиж"...
както и това,че доказва неслучайното присъствие на Българската акваристика на "Запдния фронт"...  :idea:  :!:

Чевермето и аз му точа зъби от сумати време...:broil
Надявам се скоро да направим най-после желаната задушевна сбирка и да му видим сметката... :P  :twisted:  :lol:

Boby_

Ицо, извинявай, но след онова нееднократно призоваване към масово гласуване, в което и аз участвах за огромно мое съжаление, съмнението няма как да липсва.  :cry:

П. С. Вече направих сметка и показах, че твоята награда е математически и практически извоювана от снимката, не от нашите гласове, така че не виждам от какво се засягаш.

Similar topics (2)

3657

Започната от niki_s

Публикации: 56
Прегледи: 21385

48077

Публикации: 12
Прегледи: 4522