• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
22.05.2024 03:07

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Великата футболна сила--България--1994г.

Започната от wwladoo, 10.07.2009 20:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Днес  се  навършват  15г  от  великите  победи  на  българските юнаци *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg*!!!С  бенефисен  мач   в  Сливен  се  отпразнуваха  великите  победи!!!Честито  на всички  българи!!!! *bg* *bg* *bg* :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

ceco

Никога няма да го забравя.Тогава работех в Германия.След като изпратихме швабите настана всеобща радост сред чужденците.Всички идваха и ни поздравяваха- сърби, турци и дори италианци и португалци.

wwladoo

И аз няма да го забравя,макар да не съм кой знае какъв запалянко,гледам мачовете на националите ни, и по важните срещи на клубните ни отбори--обикновенно межд. изяви!!!То беше ауфория,то беше чудо,радост че сме българи,а представям си навън в чужбина!!!!!Имах и една случка,на мача с Германия, имах 2 приятели на гости--и както по рекламите дават,при гол, скачат всички с вдигнати ръце и ние при победния гол на Лечков скочихме така в къщи!!!!За жалост,аз бях до вратата на терасата, а тя отворена и вдигнатата ми ръка в юмрук в стъклото и то се изсипа с трясък--ужас!!!Жертви нямаше, освен малко драскотини и изказване от жена ми ---ти си ненормален!!!!  Изказване имаше тогава, на Йохан Кроиф , ако не се лъжа, за българския отбор----Това е един организиран хаос!!!!!------и затова много трудно се противопоставя който да е отбор на нашия--просто непредвидими!!!!Жалко ,че ни прецакаха с италианците!!!! *bg* *bg* *bg* *bg* *bg*     *DRINK* 
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ