• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 03:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

въпрос за боция клоун

Започната от nikolai4o01, 04.04.2010 14:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolai4o01

от една седмица имам две боции,едната се храни добре и е жизнена,а другата е много слаба,макар че и тя се храни.но имат разлика в поведението,по слабата не е толкова жизнена като другата.дали е болна???ще съм ви благодарен ако дадете някакъв съвет *THUMBS UP*

митко

Боцийте са податливи на ихтиофтириус.Не е лошо да ги сложиш под карантина за 2-3 седмици и да им капеш костапур или метиленово или фмц,а може и аналогични такива.Много са красиви но това им е проблема
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

nikolai4o01

мерси много за съвета,щте ги отделя от другите дано да има ефект.

FHM

Според мен нищо им няма и аз имам 2 ботии клоун когато ги взех бяха съвсем еднакви после едната почна да нараства докато другата си остана хилава и слаба сега на дължина са еднакви, но едната пак си е по хилава.

ico

Цитат на: nikolai4o01 - 04.04.2010 14:38
мерси много за съвета,щте ги отделя от другите дано да има ефект.
А Къде ще ги отделиш, имаш ли работещ съд с всичката необходима техника? Това с превантивното сипване на лекарства не е добра идея.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

nikolai4o01

имам по малък аквариум 30литра с вси4кото обурудване

vasso

Не ги мъчи в този малък аквариум. И моите, както при колегата, са с различен размер. И двете ядат( това е най-важното), но са различни. Поддържай добри условия в големия аквариум и това е достатъчно. Не трябва и на стрес да се подлагат. *DRINK*

Similar topics (5)

3784

Публикации: 2
Прегледи: 2409

33023

Започната от bay_milee

Публикации: 2
Прегледи: 1833

31005

Публикации: 7
Прегледи: 5043

10267