• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

03.07.2025 20:32

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избори 2009

Започната от Raven, 30.06.2009 14:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

arman4o

Айде да поздравя, всички млади хора!!! Днес в София / Студентски град пред почти всички секции имаше доста големи опашки.

wwladoo

Благодаря   колеги  че  гласувахте   това  беше  достатъчно!!!!!!!!!!!! *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *DRINK* *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Лора

06.07.2009 00:10 #62 Last Edit: 06.07.2009 00:15 by Лора
Еми... честито ново правителство, да не забравяме, че на 5ти беше и празника на служителите на МВР. Да им е честит и да изкажа благодарности, че ми помогнаха в труден момент. И най вече на един човек от този форум, работещ в тази система... *DRINK*
Дупе да им е яко на новото правителство, че поемат страната в условия на икономическа криза.
Та... Паживьом, увидим.

ПС: За критиците...толкова си знам руски, не ме съдете.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

denbosch

И още нещо-да видиш как премиер се задавя,когато го питат дали ще поеме политическата отговорност-БЕЗЦЕННО !!! *bg*

wwladoo

И   пияни  отговори  на  някои   политици---даже  фъфлят!!!!! *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

barabata

06.07.2009 04:27 #65 Last Edit: 06.07.2009 04:33 by barabata
Интересното тепърва започва.

По груби мои сметки разпределението ако са 240 депутата (при 97.20% обработени резултати)  трябва да е нещо подобно на :
Партия / Коалиция / Инициативен комитет - Брой депутати
"Ред, законност и справедливост"    - 10
ГЕРБ - 116
ДПС "Движение за права и свободи" - 37
Партия АТАКА   - 21
КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - 41
"Синята коалиция"    - 15

+ или - малко и умножено по коефицент показващ що за математик съм  *ROFL* (ако е 1-ца значи съм перфектен, но не вярвам)

И Добро утро България  :coffee: както се изказвате в една друга тема.

П.п Направи ми впечатление начина на провеждане на пресконференцията на Атака - Сидеров говори 20 минути, дадоха по много груб начин път на тяхната Скат да и зададат предварително планиран въпрос на който разтяга повтарящ се монолог още 5 минути с което просто избегнаха въпросите на журналистите. Направо ми заприлича ситуацията на вица : "... - Ср@ ... а ?"
След 2о минути монолози направо на метеното ....
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Similar topics (5)

21505

Публикации: 33
Прегледи: 11608

13154

Публикации: 200
Прегледи: 83832

14818

Започната от APC

Публикации: 26
Прегледи: 10770

16408