• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 15:13

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

ДАВИТ ЕК

Започната от ceco, 07.08.2011 19:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ceco

След щета имах възможност да си избера сервиз за отстраняването. Въпросните ДАВИТ ЕК са в сградата на БУЛИНС. Зарибиха ме, като ми казаха, че ако се наложи допълнителен оглед ще го направят сами и т.н. И се започна. Трябваше да ми се боядиса само предната броня. Закарах колата във вторник на обяд, след предварително запазен час по телефона. Следващият вторник в 17.00ч колата все още не беше готова. Получавах противоречиви информации от един ''приемчик'', който беше толкова неадекватен, че направо могат да използват образа му за емблема на т.н. "сервиз". В крайна сметка започнаха да ми правят колата към 18ч и ми я предадоха в 21.30. За съжаление, чак след това потърсих информация за тях в нета.
ХОРА ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СТЕ МАНИАЦИ ИЛИ МАЗОХИСТИ!!!
Ето последствията, които споделих в http://www.izlugan.com :

Виждам, че темата е стара. Все пак е актуална и трябва да се пише много за да е трудно на некоректните. Само ще споделя, че след като ми боядисваха бронята в този "сервиз" кората на двигателя ми падна при скорост 80км. Обърна се, постопи се от триенето и счупи подкалниците. В началото ми се искаше да псувам- да ама не зная такива мръсни псувни. След това мислех да ги кълна, да ама не съм вещица и не зная такива страшни клетви. Та си рекох господ вижда и ще ги накаже, ако се смили над тях пазара няма да го направи- той е безмилостен. Та, Госпожо Мая Пангарова бъдете жива и здрава още дълги години за да може поне няколко пъти да изживеете стреса, който изживяхме аз и семеството ми днес. Пожелавам Ви от тук нататък да изкарвате толкова пари, колкото заслужавате. Надявам се да ме разберете. Хора, не минавайте по бул. Андрей Ляпчев, защото макар и неволно може попаднете в "сервиз" Давит ЕК.

Асен Евгениев

Цитат на: ceco - 07.08.2011 19:41
имах възможност да си избера сервиз
И как така се натресе на тия? Използвай само препоръчани сервизи, от които клиентите са останали доволни.
Форумите също помагат. Не, че е гаранция, но все пак.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!