• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Това L-168 ли е какво е,моля компентните колеги за отговор,защото ме изкараха мошенник

Започната от wwladoo, 23.06.2012 16:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Не стига ми толкова лъжи ти и в бройките нещо не помниш колко ми каза че са ,,умрели,,споко светът е малък,достатъчно колеги --спирам!!!!
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

JayCutler

Mirobg

Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

grigor nakov

Цитат на: wwladoo - 23.06.2012 18:57
Не стига ми толкова лъжи ти и в бройките нещо не помниш колко ми каза че са ,,умрели,,споко светът е малък,достатъчно колеги --спирам!!!!

То е достатъчно,че са умрели това говори много добре за теб като търговец, най-добре е да спреш ;-)Току виж и други колеги който са получавали риби в София се обадят да кажат как са им пристигали рибите за който много добре се сещаш ;-) *privet*

JayCutler

Цитат на: Mirobg - 23.06.2012 19:03
  Всеки за себе си . А ние гледаме СЕИР...

То, че така -така.Ама кофти така, в смисъл и двамата си правят яко анти реклама.Мисля, че е най-добре да се стигне до тежката истина.Иначе сама по себе си темата е безсмислена...

wwladoo

Цитат на: JayCutler - 23.06.2012 19:04
То, че така -така.Ама кофти така, в смисъл и двамата си правят яко анти реклама.Мисля, че е най-добре да се стигне до тежката истина.Иначе сама по себе си темата е безсмислена...
Колега всеки рано или късно си получава заслуженото....не темата не е безмислена..... който не чете през редовете,много добре разбира за какво става на въпрос.Виж какво ще ти кажа ти в мерака си да ровиш и да ме очерниш,си ходил да ровиш където всичко е било точно с хората сме приятели и сме си пращали взаимно риби--и при тяхните е имало фал където са ми ги пратили--и са си го признали, и при моите също съм им върнал парите за фирата--нещо май не знаеш случаите и само плюеш да очерниш но нещо не се получава май а.... ;-) 8-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

grigor nakov

Ето нови снимки на тези дето днес купих

Ето това е красив леопард на колегата Дискусговоря и за форма и за цвят

rakim

Не заемам ничия страна,просто видях какво си пишете и случайно после бях в темата дискуси не- собствено производство.6ebeka-снимките на дискусите които WWLADO е показал там са същите които показваш че си извадил от плика у вас.Верно малко по блед е но е пътувал,но съразмерноста на очи-тяло е същия.Даже му пишеш че искаш да се сдобиеш с такива.
540л Южна Америка

JayCutler

Като отвориш линка, който DISCUSBG веднага ти се набива на очи една много интересна информация... :

"This catfish is a master of disguise. It can change colouration, chameleon-style, quickly. If kept on a black or very dark substrate is will go almost black. Kept on a lighter substrate it will show a pretty striped pattern during the day. "

Шебека ти това знаеше ли го??

rakim

540л Южна Америка

grigor nakov

Ще ги снимам след 3-4 дни и пак ще видите разликата ;-)Там леопардите са едни тук са други на снимката преди да ги поръчам

wwladoo

Остави го аз точно това се опитвах да му обясня но той е компетентен!!!! 8-)
: 23.06.2012г 19:07ч
Цитат на: DISCUSBG - 23.06.2012 19:18
:-D
*BRAVO* :-D--няма смисъл.....

DISCUSBG

Не знам!

Similar topics (5)

34169

Публикации: 22
Прегледи: 7550

18237

Публикации: 25
Прегледи: 13539

2554

Публикации: 20
Прегледи: 10244