• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.07.2025 10:29

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Тиражът на тотото

Започната от kiril_m, 15.11.2012 21:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kiril_m

Някой знае ли какво стана с тотото? Проглушиха ми ушите с невероятния джакпот, а днес така и не изтеглиха числата. Да не им се е повредила духалката? БНТ излъчваха музика и после взе че започна филм. Приятелката за първи път през жвота си пуснала тото и сега се побърква :)

bicho1976

В 21,30 ще се тегли!

kiril_m

Да, излезе съобщение. Поради големия брой фишиве тегленето е отложено. Т.е. служителите на тотопунктовете неочаквано без да искат са дидоснали системата :)

iivs

Току що го изтеглиха но не съм милионер все още :'( :'( :'( :'( :'( :'(

miki123

аз ударих 3ка:)))) но преди два тиража четворка не че е много само 29лв :kreshtja:

ilk4000

И аз имам 3ка, дано да избия фиша

Здравков

И аз за първи път пуснах тото и имам 3-ка  :-D

ilk4000

Колеги, 3,50 е 3ката. Ще има за нов фиш и баничка  *JOKINGLY*

miTko

Аз пък нямам нищо...
Що ми се струва, че пак ще нагласят някой неизвестен да спечели и да не си потърси фиша. Аз не се надявам на големия джакпот, но пък в първо теглене 400000 не са зле, тиха и кротка печалба, без шум. И предполагам неманипулирана.
Разни мои АКВАРИУМИ 

pathfinderrr

А колко аквариуми, риби и растения ще си купяяяя... Ще си купя цял тристаен апартамент в  София и ще го запълня целия с аквариуми. И ще раздавам риби и растения на всичките си приятели. Ще се отдам на кротко живуркане и уединение с любимото хоби. Ще внасям нови видове риби и растения, и ще раздавам, раздавам, раздавам....
<O(((((<{

tonino

16.11.2012 12:52 #10 Last Edit: 19.02.2018 20:11 by tonino
...

pathfinderrr

Цитат на: tonino - 16.11.2012 12:52
...ъ..с тристаен... ще събереш, ще събереш, колко ще събереш в него  *dontknow*. Но все пак ме имай впредвид, като започнеш да раздаваш ;-)

В едната стая - растителни, в другата - дискуси и танганайки, в третата - соленоводни....по-много и от всичко ще има...Колкото повече, толкова повече!
<O(((((<{

miTko

Направо къща на село и микроязовир  в двора, какво ще се занимаваш с аквариумчета!   :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

kiril_m

Аз бих си взел един язовир, да се цамбуркам лятото. Но уви... едва двойка ударихме :)

paolo6481

Цитат на: miTko - 16.11.2012 11:22
Аз пък нямам нищо...
Що ми се струва, че пак ще нагласят някой неизвестен да спечели и да не си потърси фиша. Аз не се надявам на големия джакпот, но пък в първо теглене 400000 не са зле, тиха и кротка печалба, без шум. И предполагам неманипулирана.
Има ли такива балъци-да спечелят и да не си искат печалбата?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785