• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

14.07.2025 19:30

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Патологичната глупост на нашето съвремие

Започната от миа, 03.12.2009 22:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

миа

И в частност на американците.

Преведено е на руски.

Не мога да повярвам, че това се случва, не мога да повярвам, че това е факт.Преди малко прочетох, че има хора, които вярват, че Земята е плоска и Антарктида е ледена завеса на края на света (за повече информация-Flat Earth Society).Направо ми се плаче...
Това е масово явление, не само на САЩ.Виновникът за това е любимият ни Интернет.Патологично влияние има използването му не по предназначение, макар че е създадено от хора.Не, не "патологично" въобще не е пресилена дума-човешкият мозък с вековете е увеличавал обема и качеството си (възможност за запомняне на повече информация, мислене), и какво сега-ще се върнем в начална позиция ли?Безобразната глупост е неизлечима болест.На обяд слушам да си говорят двама съученици:
-Абе аз щях да закъснея за даскало, че ти чистих аквариумчето във фейсбук.После си прекопавах лехата с ягоди.
-Ммм мойта фр. е до тебе, тя има готино аквариумче.
...И аз, бабичката, докато се усетя за какво говорят...

Ах, вие сега ще си пийнете по една ракийка и ще ви мине, пък аз на кола и шоколад ще си седя... *DONTWORRY*Пийте червено вино, по най-нови изследвания антиоксидантите са слабото място на грипа, а пък в червеното вино са 2 пъти повече, отколкото в бялото.И не забравяйте, че алкохола е лошо нещо-от утре го спирате, нали?А така, аз пък от утре съм на диета :-D.

Лора

Цитат на: миа - 03.12.2009 22:56
Ах, вие сега ще си пийнете по една ракийка и ще ви мине, пък аз на кола и шоколад ще си седя... *DONTWORRY*Пийте червено вино, по най-нови изследвания антиоксидантите са слабото място на грипа, а пък в червеното вино са 2 пъти повече, отколкото в бялото.И не забравяйте, че алкохола е лошо нещо-от утре го спирате, нали?А така, аз пък от утре съм на диета :-D.

Не съм гледала клипчето, ама това ми привлече погледа. Така и така ще се мре, що да не си пийнем. ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

valnata

bigbeer

Цитат на: valnata - 03.12.2009 23:14
Пиенето е полезно. :-D

Спор нема. Внимавайте само с бензина!  *DRINK*

Rendaka

Е, жалко, аз ще си мра нещастен, понеже не пия!

Нямах нерви да догледам клипчето докрая , понеже му е доста лошо качеството и трудно се четат субтитрите, но там докъдето стигнах...много смях провокира факта, че когато американец застане пред карта, която да е само цветово оформена, без имена на държавите те дори не могат да покажат къде е враг №1 на САЩ. Щях да падна от стола, когато някои от участниците в клипчето показаха Австралия и са убедени, че там е Ирак, ей големи маимунки са!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

dok70

Мислите ли, че подобно интервю при нашия "суперинтелект" ще има по-различни резултати.
Аз не съм убеден...
*bg*
Луд умора няма...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi51.tinypic.com%2F15qq15l.jpg&hash=b07c9eabfccaf48f94e226948629f70537bc2352
300 оки миш-маш

miTko

Информацията е достъпна за все повече хора, едни вярват на глупости други не. Кой колкото му е акъла. Да речем ,че примерно 20% са отговорни тези, които пускат информацията, а 80% тези които четат. *dontknow*
Между другото, нали кастрираните живеели по-дълго, с 11 ли беше или с 13 години не помня...Хайде сега бягайте да ви ударят чукалата! :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

yri

Цитат на: NO CARRIER - 13.07.2007 23:05
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско.  :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgphoto.net%2Fphotos%2F6639%2Fo632740807782187500.gif&hash=b11becf546903bddec1630803a595a1cf0b39496

Асен Евгениев

Дъщеря ми прочете цитата на NO CARRIER по-горе и ме пита как се
зарязват чекиите. =-O
Ако може някой да обясни като за седемгодишна.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

Хихихих, а сега де. Ами ако те е срам, дай да й обясня някои неща. А когато моята стане на 7 ще я пратя при теб.  ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (3)

15603

Започната от Lucio

Публикации: 1
Прегледи: 2282

18914

Публикации: 23
Прегледи: 8634

14081

Публикации: 9
Прегледи: 5776