• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
04.06.2024 23:30

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

HTC Wildfire или HTC Wildfire S

Започната от lexmaul, 13.01.2012 20:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

lexmaul

Искам да се допитам до някой по компетентен от мен, защото съм решил да си взема единия от двата но не мога да реша  *dontknow*

Antuni

Това е телефона без да ти пера времето на теб и на колегите само ще кажа че за мен най доброто в момента с android!! Коийто и да вземеш колега няма да сгрешиш така че.... Аз ползвам малко старо моделче но много си го харесвам и сърце не ми дава да го сменя. (HTC LEGEND).
0899808552

lexmaul

А има ли някакво значение , че ще го вземам с Mega Loop, защото ми казаха, че кодирвали телефоните и им сменяли софтуера  :-|

Antuni

Ами моя е подарък от Германия!! Да ти кажа честно и аз подочух че тука ги базикат софтуерно но и не само тях ами всички смарт модели. Възможно е и да си прав.
0899808552

chaykov

Ами разликата е минимална аз имам Wildfire... но естествено го руутнах и вдигнах версията на андроида от 2.2.1 до 2.3.7 като софта позволява да вдигнеш скоростта на процесора, и му увеличаваш възможностите за използване на приложения. До колкото гледах разликата е в скоростта на процесора (което се коригира) и безжичната мрежа има N стандарт(което при телефоните.....) приятел мой които ми го препоръча го помля пада по стълби аз бях свидетел на едно от паданията на теракота има леки козметични забележки но работи перфектно. Моя за сега не е падал... :) Задължително го вземи с безлимитен интернет, иначе няма смисъл от такъв вид телефон ! Ако го рутнеш (можеш и да го възтановиш) става за ползване на всички оператори!
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!



https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

lexmaul


Similar topics (1)

4314

Започната от ВЕТЕРАН


Публикации: 6
Прегледи: 2378