• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.06.2025 17:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

................

Започната от niki033, 04.06.2005 11:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niki033

Един приятел от училище ме попита дали знам в колко литра може да се гледат астронатуси. Аз му казах-около 35-40литра на рибка.
Тои понеже не е от най-умните..... купил си два възрастни астронатус в 70литров аквариум и ми звъни да се похвали :evil:
Просто нямам думи...

sho

ми ше ги погледа няколко дни  :) а може и по дълго нямам опит с астронатуси
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fsho-services2.hit.bg%2F81145289603.png&hash=b42dc24e05e44d4204fa084b00e78775791436e1

Stas

Заглавието на темата е супер. Искам да пусна и аз една с две точки по-малко.

ico

понасят доста мръсотия и с приличен филтър ще ги мори доста време ама на толкова тясно голям тормоз ще има за по-слабия
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

niki033

Цитат на: "ico"...... ама на толкова тясно голям тормоз ще има за по-слабия

Него вече го няма
Прати ми SMS единия е метнал топа-по слабия :(  вчера, а той ги взе в вторник.

Обадих му се питах го какви са параметрите,температурата, каква вода е сложил, с какво ги храни и той ми каза:

Цитат на: "идиота от училище"К'ви ти параметри-сипвам вода от чешмата,температура не знам.Храня ги с червеи от градината,а те ги кльопат...

А се чуди защо е умрял...

Инече няма нито филтър, нито нагревател-нищо.

Stas

Гледай само за какво става дума!!!!!!!

По-добре му кажи да прибере две циганчета улицата. Със сигурност ще оцелеят!

niki033

Цитат на: "Stas"Гледай само за какво става дума!!!!!!!

По-добре му кажи да прибере две циганчета улицата. Със сигурност ще оцелеят!

Утре ме кани на гости-да отида ли :? така че ще видя :lol:  :roll:

За циганчетата е така,но той себе си не може да гледа когато тяхните са на работа :?

stanko

е ти пък се извъди голям хуманист, да си гледам циганета в аквариума .нямали да цапат много.по колко киселина да поставям на час да не си скапя силикона

niki033

Цитат на: "stanko"е ти пък се извъди голям хуманист, да си гледам циганета в аквариума .нямали да цапат много.по колко киселина да поставям на час да не си скапя силикона

:D :lol:  :lol:  :lol:  :D

ico

ехе така по две циганчета на седмица ако оправя...  :lol:  май няма да реши проблема ама си е добро начало
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

niki033

Цитат на: "ico"ехе така по две циганчета на седмица ако оправя...  :lol:  май няма да реши проблема ама си е добро начало

rofl  tooth  rofl  tooth Това е виц бе! rofl  tooth  rofl  tooth

niki033

Вчера му звъннах на идиота-продал е астронатуса и си е взел хамстери :lol: - 7на брой tooth

Nemo

:shock:  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl тоя някав ... :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

miTko

Цитат на: "niki033"Вчера му звъннах на идиота-продал е астронатуса и си е взел хамстери :lol: - 7на брой tooth
Колко литра вода му се падат на хамстер? :lol: Може да ги гледа заедно с невестулка! :P
Разни мои АКВАРИУМИ 

Nemo

баси пича 7 броя  :P той направо се е осрал :)
Π ө ů ҹ υ њ σ ß