• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 02:12

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Присъдата

Започната от miTko, 19.12.2006 14:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Цитат на: "hyp"

С араби не бих работил... С Гърци също не обичам... С последните първо плащат 100% и после получават.

Абсолютно.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Shagrath

Харесва ми, когато хората мислят позитивно. "- Все някой ще успее"., казваш.......... Но докато има такива курви като костов и сие, и нещастници, натикани на някоя служба, само за да вземат заплата, и добрали се до нея, лижейки гъза ня накой висшестоящ, докато има такива продажници, с каквито всъщност са пълни разните му там посолства, докато всеки се интересува единствено от собственото си благоденствие, хавата ще е такава. Хавата винаги е била такава по тия земи византийски. Възможно е да има и положителен изход от цялата ситуация, но аз съм песимист по отношение на това. Както всички виждате, раздувките със случая на Българските медици, стават винаги във връзка с някой важен етап по делото, вместо българите постоянно да бъдат информирани за случая. На няколко пъти през годините дори забравях за този случай. В същност никой от говорившите по медиите политици не го интересува истински проблема. А колкото до либия, лично аз никога не бих отишъл дори и на екскурзия в тая земя, населявана от примитивни маймуни с цигански произход.

botan

:bravo  напълно съм съгласен с теб аз така мисля