• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.07.2025 00:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

spisanie za akvaristika

Започната от dlefter, 09.09.2005 04:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tishovsx

...то си е работен ден, пък и аз какво толкова мога да помогна, сега прохождам :oops:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

NikolaV

То май много хора сме на работа тази събота :-(
Но кажи кога ще ни дават по телевизията за да се обръсна :-)

tishovsx

....аз от садене на китки, немам време и за това :P

NikolaV

Аде, бе пич, дай ще теглиме една контра! Кво ще си кажат зрителите? Че акваристите от ангажименти по гьола немат време да се обръснат? Дай да ги заблудиме, че е лесно!  :P  :P

dlefter

По онова гадно време, когато се събудиш и фръкнеш до магазина и незнаеш ще има ли хляб и колко ще струва, списанието излизаше и малко нередовно разбира се. Смениш печатница после разпространител, той пък ти отреже главата с неговият процент, гадно... Качеството не бе на нужното ниво има какво да се желае, вярно е. Доста мъка бе да накараме да пишат български автори, а и това бе целта - да има повече такива. Съгласен съм да има теми и за други любимци, но без кучета. Познавам издателите на Моят приятел кучето и там е същата борба печат, разпространение, автори... но за толкова дълги години все пак то е номер 1 за кучета. А за TV предаване две големи :D  :D

aqua

@Всички
Колежки и колеги,
Имам чувството, че поради лични ангажименти нямате време да гледате телевизия. Например на 03.09 т.г. от 09:15 в предаването "На животните с любов" по БНТ, това което го води Роси Кирилова имаше добър материал за колегата от Пловдив, който предлага скатове, дискуси и пр. Знаете за кого става въпрос.
От едно птиченце знам, че предстоят снимките на тематично предаване на Роси за много добре познат нам акварист от София. Предполагам, че ще бъде интересно на водещата и продуцента на предаването да видят готовността на много от Вас да участват в една рубрика например.
Знам със сигурност, че не им се прави репортаж за пазара, сещате се защо.
Когато науча датата на излъчването на новото предаване ще бия барабана тук във форума, за да може всички мераклии да видят какво се е получило.

miTko

Не ме кефи водещата и всички глезотии покрай нея! :evil: За кучета и котки да не говорим :bash  :ang  :broil  :censored
Разни мои АКВАРИУМИ 

aqua

@miTko,
Никой нищо не ти предлага да правиш с водещата. Просто това е едно от предаванията на територията наречена България, в което има неща по НАШАТА ТЕМА - АКВАРИСТИКА. Това няма нищо общо с лицето. Впрочем и мен не ме кефят някои водещи по някои телевизии, но им гледам новините.
Просто информацията е важна, а и могат да се видят от огромен брой хора добре оформени аквариуми. Не им знам плановете в подробности, но ако им хареса темата акваристика може да я направят и по-начесто и да има хора даващи съвети и показващи на живо масово срещани грешки. Знам ли какво са намислили за след Нова година.
Ако някой иска да се изявява в ефира може да му се помогне. :roll:

NikolaV

Цитат на: "miTko"Не ме кефи водещата и всички глезотии покрай нея! :evil: За кучета и котки да не говорим :bash  :ang  :broil  :censored
Искаш да кажеш, че нямаш нито една нейна MP3-ка? :twisted:  :twisted:
Всъщност като се замисля, дали има такова нещо в природата? MP3-ка на Роси Кирилова????

miTko

Цитат на: "nikolav"
Цитат на: "miTko"Не ме кефи водещата и всички глезотии покрай нея! :evil: За кучета и котки да не говорим :bash  :ang  :broil  :censored
Искаш да кажеш, че нямаш нито една нейна MP3-ка? :twisted:  :twisted:
Всъщност като се замисля, дали има такова нещо в природата? MP3-ка на Роси Кирилова????
ми не знам :roll:
Разни мои АКВАРИУМИ 

dido

Те на нейните парчета ще забие кодека  tooth

ico

:gi  whistle
Rosi Kirilova-Tishina.mp3   2.91 MB  
Rosi Kirilova-Uchitelko.mp3   3.97 MB     
Rosi Kirilova-Bosa po asfalta.mp3   3.25 MB   
Rosi Kirilova-Tishina.mp3   2.91 MB
Rosi Kirilova-Uchitelko.mp3   3.97 MB     
Rosica Kirilova - Za tvoja den rojden.mp3   3.55 MB
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

miTko

Човек да не ви подаде пръст  tooth
Разни мои АКВАРИУМИ 

tishovsx

че само това ли са нейните песни, ма те много бе !!!ама оная - за босата нестинарка по асвалта мноо ме кефи, даже на комшията кучката изпада в екстаз....

miTko

Цитат на: "tishovsx"че само това ли са нейните песни, ма те много бе !!!ама оная - за босата нестинарка по асвалта мноо ме кефи, даже на комшията кучката изпада в екстаз....
Щото е ходила на гости в предаването :biggrin
Разни мои АКВАРИУМИ