• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 00:08

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Спам

Започната от ReeT, 02.02.2010 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vasso

Като сме тръгнали да се оплакваме- хайде и аз! Мнооооого ми е тъпо днес, уискито не помага, липсва ми някоя тема, такава заядлива, да погледам малко сеир. *CRAZY* *YAHOO*

botan

Аз пък излиза че днес съм чакал общо 6 часа, разкървавих си пръста без да усетя и цяла сутрин тече кръв, бях леко облечен и ми беше много студено и влажно, и аз мозъка му с мозък цял ден обикалям и псувам че го няма. *CRAZY*

Асен Евгениев

Цитат на: botan - 03.04.2010 23:47
Аааа ужас, ще се изям от яд, ходил съм в грешната посока, за това не си намерих китката. :duvar: :duvar: :duvar:
Ами така е, като не споделяш тайното място. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

gipsa

Христос Воскресе !!!   

botan

И тук ли?

gipsa

Цитат на: botan - 04.04.2010 00:27
И тук ли?
Това е спам тема , защо не и тук  :-D

botan

Цитат на: akapulko - 04.04.2010 00:10
Ами така е, като не споделяш тайното място. :-)
Ами сори, така е, малко са лудите като мен, но са достатъчно, среща се само на едно място и ме е шубе, аз я търся за да я приспособя в аквариума и да я разпространя в акваристиката ако стане номера. :) Точно с това ми е зает и сега сладководния аквариум, има над 10 вида растения, които се аклиматизират към аквариумна среда.

vasso

Браво, браво, дано успееш! *privet*

gipsa

Може ли да ми отговорите на едно въпросче ? Ще си взимам скариди (ред чери) за общия аквариум . Преди да ги сложа в аквариума какво трябва да направя , да ги стабилизирам в друг аквариум както при рибите или какво ? Мерси предварително !  *privet*

Raven

Няма да е лошо да го направиш, особено ако са живели при различни условия, параметрите на водата са важни за тях.

Аз получих около 20 скаридки от Русе, бяха гледани в твърда вода без СО2, в моята мека и наситена с СО2 вода измряха постепенно за около месец- никак не им понася.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

LuDiQa

Гипса в колко литра ще ги слагаш и риби ще има ли растения ?  :-)
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

gipsa

Ми мислех да ги слагам в един 30-40 литров аквариум. Сами да са си вътре , но ми се объркаха работите ,защото не можах да си намеря .

LuDiQa

Цитат на: gipsa - 06.04.2010 17:49
Ми мислех да ги слагам в един 30-40 литров аквариум. Сами да са си вътре , но ми се объркаха работите ,защото не можах да си намеря .
Жалко  :-( :buff:
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

botan

Имам си гамбузии!  *banan*

gipsa

Браво   *BRAVO*

Similar topics (4)

20156

Публикации: 21
Прегледи: 8806

21895

Публикации: 36
Прегледи: 12904