• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 00:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Категория Резервни части

Започната от zoomaniak, 23.12.2010 13:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

discus

Никъде не казах да станете вносители, а да натиснете вносителите чрез тези които са ги упълномощили да бъдат такива. Ние потребителите нямаме тежест в комуникацията с дадена фирма, но ако Вие търговците отправите запитване с обяснението че вносителите ви отсвирват, едвали няма да се обърне внимание. Още повече че въпросният вносител оперира и на доста по голямият румънски пазар , доколкото съм запознат.

zoomaniak

Скоро финализирам преговорите с Английски доставчик на резервни части на Eheim - стигна ли до споразумение ще стъпя на огромен пазар и няма да се моля за некви гумички за 30 стотинки. Просто си поръчвам 100 броя и ми ги пращат директно от Англия.

На този вносител не му пука за клиентите му. Омръзнало ми е да се занимавам с простотии.

Ако успея - ще има просперитет за нас - ако не ще страдаме заедно с вас.

Аз лично спирам да препоръчвам Eheim като марка - защото никой не зарежда резервни части. даваш 500лв и после ядеш дървото за 13лв....неква резервна тъпа част. Дори със закупуването на самият филтър - да поръчам резервните му части пак ги няма в склада.

Всички са на заплати и на никой не му пука.....

Купувайте Sera.
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

zoomaniak

Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

Similar topics (2)

35768

Публикации: 0
Прегледи: 1923

30802

Публикации: 16
Прегледи: 9795