• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 19:39

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 15:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

didoepi4

Тогава евентуално до другият четвъртък, но ако не успея здраве да е.

svetli

Ами ако не успееш четвъртък сигурно някои колеги могат да направят и друг ден извънредна за теб :)

miTko

Цитат на: malomir - 28.07.2008 06:38

Защо не отидеш на дискотека в Омуртаг например или в Бяла Слатина(имената са взети произволно)да видиш за какви побоища става въпрос?Песен си е Варна.
Това там е част от битието, вие с тях ли се сравнявате?  *BRAVO*
Разни мои АКВАРИУМИ 

didoepi4

Цитат на: svetli - 28.07.2008 16:39
Ами ако не успееш четвъртък сигурно някои колеги могат да направят и друг ден извънредна за теб :)

Това сериозно ли го казваш?

svetli

Ами аз сериозно те подсещам, че просто можеш да ги поканиш и с теб някъде другаде не в четвъртък :)

didoepi4

Ми денят "Х" ще го разбера в последният момент т.е. сутринта!
И тогава как да се организира среща?

svetli

Ами взимаш телефона на някой от редовните посетители и той организира другите :)

didoepi4

Цитат на: svetli - 29.07.2008 01:04
Ами взимаш телефона на някой от редовните посетители и той организира другите :)

Съгласен! *THUMBS UP*
Който се чуства "редовен" имам предвид посетител, да даде телефон за контакт. Моля това да стане на Л.С..

Б Л А Г О Д А Р Я ! ! !

svetli

Цитат на: svetli - 28.07.2008 01:03
Но тия охранители по дискотеките наистина бият безпричина за спорта, преди няколко месеца бяха помляли от бой мой познат, а тои дори не е разбрал защо, после счупени ребра,крак ... от двете дискотеки се събрали и го били с палки,бутилки,ритници ,гаджето му отишло да им вика да спрат,пребили и нея ...  :-( Оня ден пък си вървим по алеята и пак полиция работи ,пак някви охранители нападнали момче което си вървяло и го пребили ...
: 27.07.2008г 22:10ч
И после Варна най-добрия град за живеене...

E дали не бях права ?

Охранител във варненска дискотека уби 24-годишен младеж

10.08.2008 / 19:00

Младежът бил нападнат и убит на крайбрежната алея снощи, убиецът е задържан.

30-годишен криминално проявен е задържан от полицията за убийството на 24-годишен младеж от Стара Загора. Инцидентът станал вчера на крайбрежната алея във Варна.

По разкази на очевидци, младежът се разхождал по алеята със свои приятели и се опитал да заговори непознато момиче. Тя му обяснила, че няма право да разговаря с нея и заплашила, че ще извика свой приятел. Минути по-късно младежът бил нападнат в гръб от непознат и получил смъртоносен удар в дясното слепоочие.

От пресцентъра на полицията във Варна уточняват, че задържаният за убийството е криминално проявен и осъждан. Той работи незаконно като охранител в една от крайбрежните дискотеки. По случая е образувано досъдебно производство.

Отново снощи, няколко часа по-късно, при пиянски скандал в италиански ресторант буквално на метри от мястото на убийството на 24-годишния младеж, възниква пиянска свада между двама клиенти.

Единият вади пистолет и застрелва другия, убива го на място. По-късно е задържан.

jimbeam0706

Затова трябва да се въведе смъртното наказание
баси държавата.Онзи охранител ще се признае за виновен,ще го осъдят на 5 г заради самопризнания и ще излезе след 2 за добро поведение.А после пак ще го пишат криминално проявен в следващата му изцепка.Я кражба,я убийство

Те това немога да го разбера нашето законодателство ]:->
Затова,като в Тайланд и бой с камъни и камшика донесвяст,и на следващия ден пак ,така докато реши да се самоубие и да приключи всичко .
Няма невъзможни неща

smat

А дали е истина? Аман от лековерни хора!
Има случаи на проблеми с охранители, но много са повече проблемите с пияни клиенти. Лично аз снощи видях как 2-ма нацепени анаболи се сбиха за кофичка сладолед пред х-л Черно море?!?!? Ха сега и ако единия е работил някога като охранител , кой знае какво ще напишат утре вестниците.
Но хайде че май много се отклонихме от темата, и ако някой толкова го е страх да идва във Варна или да излиза вечер , ами да не го прави, а да си седи в къщи, тъкмо малко по малко задръствания ще има ;)
Уф и аз май вкарах излишна доза шовинизъм :)  *DRINK*

barabata

Не видях какво общо има Алея 1 , дискотеките с охранителите и сбирките на акваристите в кръчмето на червения. Единствено проблем би станал ако група акваристи се скара с друга група акваристи на тема риби или растения и почнат да се млатят с аквариуми, торбички с риби или растения. В кръга на шегата разбира се.
"Шит хепанс" поради безконтролност и ненаказаност.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Gilgalath

Не знам дали всички са чули и тази новина

Пожар, който е избухнал около 3,30 ч. тази сутрин, изпепели варненския терариум.

При инцидента в Морската градина са изгорели и част от обитателите на терариума. Сред тях е и саванният варан.

Все още не е ясно каква е причината за огнената стихия.

Очевидци разказаха, че част от влечугите са останали живи, но има и обгазени студенокръвни, чиято съдба все още не е известна.

Собственикът на терариума Ростислав Траянов заяви, че част от обитателите на атракциона ще бъдат преместени в помещение до Аквариума, други ще бъдат дадени за отглеждане при доброволци, а останалите той ще прибере в дома си.

Троянов разказа още, че слуховете за плъзнали из Морската градина влечуги е неверен и изключи палежът да е умишлен.

Според него най-вероятно причината за пожара е повреда в електрическата инсталация на терариума.

В момента на мястото на инцидента са експерти и дознател от ІІ РПУ във Варна, които извършват оглед и ще изготвят пожаротехническа експертиза.
Оптимист до болка

http://www.rainbowfishbg.com/

bigbeer

Ало-ооо.. Варна! От вчера съм тук.. в четвъртък ще намеря и кръчмето.
А мен можете да ме намерите около аквариумите на 'Тамбукто' и по-рядко на плажа :)  *DRINK*

Joro Vn

Привет на всички колеги от Варна и провинцията!  ;-)
     На 29.12.2008 г. сме планирали нещо като банкет. Вход- свободен!  Ще моля обаче да ми потвърдите участие на ЛС или на тел. 0889/801-863. Мястото ще бъде обичайното, поне за сега- бирария "Викинг", на "Червения площад", от 19.00 ч. Местата още не сме ги потвърдили като бройка, ще стане окончателно утре може би. Не е проблем присъствието и без предварително уведомяване, но няма да има гаранция за свободни места на масата. При евентуални промени ще пусна ново съобщение.

Similar topics (5)

44625

Публикации: 2
Прегледи: 2066

8581

Публикации: 0
Прегледи: 5028

42083

Прегледи: 3868

32139