• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

15.07.2025 16:45

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 12:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

malomir

Тц,тц,тц!Разпасали сте се съвсем.От как почнах работа и не мога да идвам,ни снимки ни вести.Какво си шушукате и бог не знае.Я се вземете в ръце и покажете на хората какво става във Викинга всеки четвъртък! :karamse:

Joro Vn

Айде ся приказки! :-) Разпасали, нямало снимки,... ! Винаги така сме карали, според дружествения устав.  ;-)Няма да се резилим пред света и България, я!  Обмислях една идея за директен чат чрез уеб-камера на сбирките, ама трябва да се изпълнят много условия- всеки да си брои питиетата, че и жените ни може да гледат; строга цензура на речта; заучаване на определени термини и названия, с цел шокиране на зрителите колко сме на висота; като дойдат пък колежки или гостенки, ще стане съвсем напечено. Въпросът май ще трябва да има и материална страна- заден фон /декор/ с логото на дружеството, също униформено облекло, чаши /халби/ и други щуротиики пак с логото.
   Ако идеята мине през парламентарната комисия, тогава може и да види бял свят.  :-)

jimbeam0706

Идеята е жестока  *thanks
Мисля,че ще е добре поне веднъж да я осъществим ,като се опитаме да направим връзка с другите градовеи си направим нещо като телемост .Ще стане много яко
Няма невъзможни неща

didoepi4

Ехо!
Придошли във Варна летовници приемате ли?

svetli

С удоволствие,но у дома няма място  :-D,обаче мога да ти запазя места някъде , първо в някой дискотека и после легло в някой болница, леглото там е по евтино,а по дискотеките бият охранителите за спорта и си уреден  :-P

didoepi4

26.07.2008 21:27 #80 Last Edit: 27.07.2008 16:51 by malomir
Цитат на: svetli - 26.07.2008 21:22
С удоволствие,но у дома няма място  :-D,обаче мога да ти запазя места някъде , първо в някой дискотека и после легло в някой болница, леглото там е по евтино,а по дискотеките бият охранителите за спорта и си уреден  :-P

Лелееееее........малко грубовато ми звучи това за дискотеките, за това имах предвид среща в кръчмата, ама и за нея ако важат тези "обноски" направо съм си за гости. *thanks    Така, че смили се! @}->--

ModEdit:По-полека с емотиконите!

Joro Vn

ЦитатПридошли във Варна летовници приемате ли?
Ако е за присъствие на седмичните сбирки във "Викинг", няма проблеми. За членство в дружеството си приготви само молба- автобиография, ЛК, снимка, акт за раждане и др. документи за сега не са нужни. Предупреждавам- има годишен членски внос! ;-) А ако нещо ще уговаряте със svetli, по- добре на ЛС. Дружеството ни държи на доброто си име и традиции, не го използвайте за параван!  :-P

svetli

Хаха,само му предложих лесен начин за намиране на място за спане  :-D

didoepi4

Естествено, че имам предвид бирарията"Викинг"-нали това е основната тема.
П.С.Аз и без това съм намерил къде да отседна. :-D
: 27.07.2008г 21:09ч
Цитат на: svetli - 27.07.2008 21:55
Хаха,само му предложих лесен начин за намиране на място за спане  :-D
Лесен ама неприятен! :-P

svetli

Но тия охранители по дискотеките наистина бият безпричина за спорта, преди няколко месеца бяха помляли от бой мой познат, а тои дори не е разбрал защо, после счупени ребра,крак ... от двете дискотеки се събрали и го били с палки,бутилки,ритници ,гаджето му отишло да им вика да спрат,пребили и нея ...  :-( Оня ден пък си вървим по алеята и пак полиция работи ,пак някви охранители нападнали момче което си вървяло и го пребили ...
: 27.07.2008г 22:10ч
И после Варна най-добрия град за живеене...

malomir

Има малко,ама много малко доза истина в това което казваш svetli.Имал съм заведение и съм горе-долу в бизнеса.В повечето случай хората си го просят боя повярвай ми.Има такива диванета,които от дума не разбират.Сложна материя е.Казваш с ирония:Варна е ....
Защо не отидеш на дискотека в Омуртаг например или в Бяла Слатина(имената са взети произволно)да видиш за какви побоища става въпрос?Песен си е Варна.

svetli

Има 100% истина повярвай ми , човека въобще не е разбрал от къде му е дошло и това не е единствен случай

Raven

Аз гордо мога да заявя че съм ял боя в дискотека във Варна- 100% по наша вина.

Не помня коя беше дискотеката,но ние се намъкнахме пияна компания от 5-6 софиянци и просто си търсехме разправията,и стана боят веднага- първо с други клиенти ,после с охраната.
Аз като най трезвен естесвено ядох най много бой - то винаги така става:'(
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

didoepi4

Колеги Svetli и Malomir, това за което пишете във вашият пост се случва майче/за голямо съжаление/ на всякъде. Отклонихме се малко от темата, за което се извинявам! *SORRY*
Аз ще прескоча до Варна за един два-дни и идеята ми беше ако съвпаднат с деня на сбирката дали ще бъде уместно едно мое присъствие на ВАШАТА среща?

svetli

Предполагам, че никой няма да има нищо против гости от другите градове :)

Similar topics (5)

19000

Започната от barabata

Публикации: 2
Прегледи: 2259

58202

Публикации: 3
Прегледи: 4500

11162

Публикации: 3
Прегледи: 2993

43318