• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

15.07.2025 05:26

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 12:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jimbeam0706

Цитат на: ironic_ - 21.03.2008 13:28
На мен ми се идваше, но в момента съм без аквариум (само с планове и мечти за следващия), пък и като ви гледам снимките ... малко щеше да ми е тревожно сред толкова кавалери  *CRAZY*

Е че то ние сме кавалери,пък и там има и друго за пиене освен бира  *DRINK*
Няма невъзможни неща

ironic_

Аз с бирата абсолютно никакъв проблем нямам  *DRINK*

streetspluntep

Само ме е яд ,че съм малък и че не мога да идвам.  :duvar:
Де да бях на 20 с колата всеки четвъртък щях да ви посещавам ама...не съм  :buff:

NO CARRIER

Като пораснеш, ще ти се иска да си останал малък.  :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

jimbeam0706

Цитат на: NO CARRIER - 21.03.2008 14:40
Като пораснеш, ще ти се иска да си останал малък.  :duvar:

Е недей така да го плашиш момчето
Няма невъзможни неща

streetspluntep

Цитат на: jimbeam0706 - 21.03.2008 15:00
Е недей така да го плашиш момчето
За съжаление е прав.
Ама КО да са прави? *spam

Joro Vn

ЦитатНа мен ми се идваше, но в момента съм без аквариум (само с планове и мечти за следващия), пък и като ви гледам снимките ... малко щеше да ми е тревожно сред толкова кавалери 
Ми какво да кажа!? Първият проблем, че си без аквариум в момента, мисля че няма какво повече да коментираме. Просто не знаеме и не искаме да знаем!  :-)Ако остана без автомобил или без работа, едва ли ще си хвърля шофьорската книжка или дипломата. "Тревожно сред толкова кавалери"- ако го тълкуваме буквално, и тук няма да има проблем, защото този брой до сега го достигахме не- повече от един-два пъти годишно. Нормално сме около 4-8 човека, снощи даже останахме трима, при все че запазих маса за повече, а пък хората бяха се подготвили и за още повече. Малко кофти се получи. Този въпрос май подлежи на повторно обсъждане при някоя сбирка. "Кавалери"- тук не мога да помогна вече. Имаме и дамско присъствие, но е крайно епизодично и напоследък бих казал, че са съпружески половинки. Което е решение в случая- компания от съпруг /приятел/. Върти ми се в паметта, че беше писала за някакъв форум- "бгмама" или нещо подобно. Не може ли да вербуваме оттам едновременно и нови членове за дружеството ни, и компания за теб? :-P Направо с умиление си спомних за казармените години, когато се мъчихме да сключим т.н. "шефство" между взвода ни в НШЗО "Хр. Ботев" и "Саня"- Плевен. Може пък сега да се получи нещо подобно. :-D Отново сериозно- винаги си добре дошла, мисля, че до сега не сме давали повод за притеснение и неудобство на наша сбирка.

bigbeer

Абе, ще взема аз да прескоча до Варна другият четвъртък.. хем ще си докарам малко черноморски едър пясък от 'офицерският плаж'.. хем ще ви тествам как пиете.. то както се е почнало национална сбирка май нема да има тази година ;(

Joro Vn

Тестът с пиенето няма да мине в дружеството ни. При нас се тества само аквариумна вода. А пием безалкохолни напитки и осмозна вода. Аз още на третия швепс се отказвам.  ;-) Едър пясък от "офицерския плаж" едва ли ще си докараш, но нещо друго с голяма вероятност, дето се вика- за цял живот. Перфектният пясък се намира на друго местенце.
      Като инициатори, покана за национална сбирка ще направим отново на есен. Тази година предложихме Синеморец, но остана глас в пустиня. Офертата сигурно ще е същата, спокойно може да е няколко-дневна, с преспиване. През светлата част на денонощието риболов, фототуризъм и евентуално плаж, вечер тестове на аквариумна вода. За през деня ще имате на разположение едни от най- добрите инструктори в черноморския риболов!!! Евентуално със съответната логистична подкрепа от рода на плавателни средства и т.н. Направо неустоима оферта!

h0nda

И аз може да ви посетя някой четвъртък, ако приемете младеж като мен  :-D тъкмо да ви поразпитам за един аквариум който съм намислил да си правя, то аз както го смятах осветлението ще ми излезе по скъпо от самата направа на аквариума  ;-)
И аз бира не пия, ама на водчица няма да откажа ако предлагат в кръчмата, ама то ква кръчма ще е без водка  *bg*
Следвайте мечтите си !!!
http://www.flickr.com/photos/tsanislav/

Joro Vn

Че мини, няма лошо. Само дето понякога стоим доста до късничко, да не се прозяваш на другия ден в училище!  :-)

h0nda

хаха няма споко а и съм 2-ра смяна вече  *DRINK*
Следвайте мечтите си !!!

Joro Vn

Аааа, бомба! Тъкмо ще има време на другия ден да изтрезнееш от тестовете!

h0nda

Хахах е ще изчакам да взема книжката може би до месец надявам се и ако съм с колата ня да пия затова може и с автобуса да дойда  :-D
Следвайте мечтите си !!!

Лора

*offtopic Направо ви завиждам за организацията.То Варна,Бургас,дори на Варвара....А ние тук Русенци какво да правим.Как един не се сети да направи сбирка,че да денсним някъде на някоя хубава кръчма.. :duvar:
*CRAZY*
Оф изкуфях вече.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (5)

12640

Публикации: 1
Прегледи: 4350

43335

Започната от vertigo_26

Публикации: 3
Прегледи: 2594

33828

Публикации: 0
Прегледи: 2108

28557