• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.06.2025 23:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 12:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jimbeam0706

мисля че и във Варна трябва да се опитаме да направим подобен пазар в събота или неделя,за да може да идват и от други градове
Няма невъзможни неща

malomir

Ами пазар.. определяме една кръчма и направо там-какво ще се занимаваме...

jimbeam0706

"пазар" беше по културната думичка  *DRINK*
иначе се разбираме примерно на месец  през неделя в някоя кръчма ,пускаме смс във форума че се събираме и който иска да заповяда ,кой от варна,кой от добрич,шумен или разград или където и да е и готово
Обмяната на опит е сигурна
Няма невъзможни неща

Ant0n86

И аз се присъединявам към идеята, обаче май е по-добре да го обявим от рано (примерно 1-2 седмици предварително), за да могат повече хора да си направят плановете  :-)

Joro Vn

ЦитатАми пазар.. определяме една кръчма и направо там-какво ще се занимаваме...
Цецо, кво става бе, човек!?  =-O Забравил си нещо, че идеята вече се претворява на практика повече от 10 години. Всеки божи четвъртък, от 19.00 часа- кръчма. Бих те оправдал донякъде с негативното влияние върху човешката психика на белите нощи и северното сияние. Ако си в Бг, обади се да ти дадем новата членска карта и пропуск.   ;-)
    Дотук с поста, че да не прегрее после прахосмукачката на Стас от работа.  :-)

fasciatum

хайде да се събереме :) мисля че всеки иска само да оточниме място и дата.. :)
Не трябва да се отглеждат заедно с дребни риби, тъй като започват да се хранят с тях. :-)

jimbeam0706

предлагам на 15.03
след 19 да се съберем примерно в алба
който е за да казва
или други предложения ако има също да се каже
имаме 1 седмица време  *DRINK*
Няма невъзможни неща

malomir

Ами Жоро е прав.Всеки четвъртък има сбирка.Само да каже Жоро последно къде се събират че последния път когато ходих не беше на обичайното място.

jimbeam0706

ок
дадено
само кажете кога и къде
и ако може по един ЛС да знаем
Няма невъзможни неща

Barbus

Жореееееее казвай къде и кога е следващата сБИРкА,че да дойда и да се запозная лично с варненските акваристи *DRINK*
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

Joro Vn

"Обичайното място" до октомври миналата година беше механа "Дядо Пеньо". Само че заведението имаше неблагоразумието да затвори, без да се съобрази с нашето нежелание. След като останахме на улицата, няколко месеца се лутахме по разни други заведения и в момента сме се установили във "Викинг"- на "Червения площад". Не че там е перфектното местенце, но просто към настоящия момент не сме намерили друго, отговарящо на нашите изисквания- без силна музика /особено на "живо"/, да има достатъчно места за всички на обща маса, да е в удобен за всички район, да е с цени по джоба ни, да е ..., а бе трудно ни се угажда.  :-)
    Дотук с предисторията. Сбирките са всеки четвъртък, от 19-19.30 часа. С "Викинг"-а остава едно неудобство- всеки път преди сбирка трябва да се резервират места. От начало искаха и парична предплата, но поне успяхме да си издействаме резервация по телефона. За това е желателно който иска да присъства, да ми се обади в деня на сбирката, не по- късно от 15-16.00 часа. На 0889/801 863. Предупреждавам- не се говори през цялото време за акваристика- има и други по-интересни теми за обсъждане.  :-)

valevbg

ЦитатПредупреждавам- не се говори през цялото време за акваристика- има и други по-интересни теми за обсъждане. 
:-)

_777_

Тази седмица мисля че и аз ще мога да дойда. :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

jimbeam0706

Аз ще дойда ,но към 20:00, 20 и нещо ,че съм на бач дотогава,но само да се каже къде ще е сбирката
Няма невъзможни неща

malomir

Ресторант "Викинг"на червения площад.И аз ще дойда.Ама да вземем да се преброим че да запазим места а?

Similar topics (5)

28353

Публикации: 0
Прегледи: 1527

26971

Публикации: 0
Прегледи: 3411

20568

Публикации: 12
Прегледи: 5486

13512

Публикации: 8