• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 22:19

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирка Русе !!!

Започната от mistar_ti, 12.03.2009 14:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MeTogu

Аз пък помня друго.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

zapleska

изложихте се  :-P от форума за китки се организираха  *THUMBS UP* и ме напиха *DRINK*, а вие се покрихте *HELP* ... тцтцтц, само на Лора и се признава извинено отсъствие, останалите  :karamse: несериозници такива...  :popcorn:
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

MeTogu

Мен ме нямяше бях в софия.А и никой не ме е викал да излизам.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Лора

Цитат на: zapleska - 29.07.2010 00:24
изложихте се  :-P от форума за китки се организираха  *THUMBS UP* и ме напиха *DRINK*, а вие се покрихте *HELP* ... тцтцтц, само на Лора и се признава извинено отсъствие, останалите  :karamse: несериозници такива...  :popcorn:

Мани, мани... Зор, зор на работа и сега какво? Целия август ще си стоя у дома и то неплатен отпуск. Шефовете ми са за ... *MODERATOR*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

ANONIM3N

peter85

и сега какво няма да има сбирка някаде на някое барче така ли

Лора

Ами днес ми се обади Веско с рибната борса и предложи да се съберем. Обещах му, че ще стане, стига да се съберем. А той обеща да разшири кръга от хората за сбирката, като покани повечето собственици на магазини за акваристика в нашия град. Записвайте се в темата и допълнително ще уточняваме датата, за сега имаме място предвид, но на по късен етап ще го обявя.
Колкото повече, толкова по добре.  :-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

ickopr

+ 1 а може и да сме двама зависи дали ще има кой да гледа малкия  :-)

Лора

Май няма желаещи за една сбирка...

Giorgio_Armano

пасне ли ми деня за Сбирка може и аз да отскоча до Русе акосе организирате  че може да не съм   и сам може би още +1
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

ickopr

Цитат на: Лора - 06.04.2011 23:24
Май няма желаещи за една сбирка...

Лорче даи ден и час пак ще видим какво ще се получи.  :-)

Асен Евгениев

Цитат на: Giorgio_Armano - 07.04.2011 08:23
пасне ли ми деня за Сбирка може и аз да отскоча до Русе
И аз така.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

lexmaul

Зависи кога е,може и аз да се включа :-D

Лора

Много е трудно да определя ден. Почивам чак другата седмица събота и неделя и предлагам да е събота. Мястото, ще го уговорим с Веско. Много време мина от последната сбирка, крайно време е да се съберем и да се видим пак.
Гостите от другите градове са добре дошли, никого няма да върнем.

П.п Този път ще си нося отличителни знаци на БАЕ, че на първата и последна сбирка, с RIC се гледахме 30 минути преди да се престраша да го попитам дали не е дошъл за сбирката... :-D

peter85

Айде измислете дата :) мястото ще е "Райбера" до колкото разбрах от Веско 

Similar topics (5)

31679

Публикации: 0
Прегледи: 1955

15464

Започната от Lucio

Публикации: 160
Прегледи: 46947

7308

Публикации: 20