• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 01:17

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирка Русе !!!

Започната от mistar_ti, 12.03.2009 17:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лора

Тишо, виж си ЛС-тата. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Candinoo

Да не забравим да извикаме Методи!  :-P

Лора

Колеги, не е ли време да се съберем вече?
Предлагам следващата дата да е 31-ви юли. И си мисля, че комплекс Стефани е най удобното място за всички. Тък като  се оказа, че повечето сме в един квартал... Дори часа може да е доста по късен от обичайния, не ме бърка. Да не казвам, че ми се ще да е в механа "Русе" - страшен специалитет на готвача правят там....мммм лиги ми потекоха. :-D
За съжаление по рано няма да мога. На 20 ти заминавам на море...( да се готвят варналии, после софианци..). А ми се ще повече колеги да присътват. Надявам се датата да е удобна за всички. Ако не, ще се разбираме допълнително. Имате координати за връзка с мен. Така, че дерзайте.  *DRINK*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

bigbeer

Лорче.. slowdown..   *DRINK*

ickopr

Ехо тука нема ли се размърада ме малко след тежката зима/криза/  :-D

Лора

Чакай още малко да се стопли, че и аз съм зажадняла за биричка...
Ама не пречи да си направите сбирка, а аз на по следващата. ;-)

tishomura

И Аз искам.Ама кога?
АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

Асен Евгениев

В началото на май ще си бъда в Русе, може и да присъствам, ако сбирката ви е по това време.

Публикувано на: 16.07.2009г 01:01ч Публикувана от: Лора ...Тък като  се оказа, че повечето сме в един квартал...

Тъй като и аз съм от тоя квартал, може да е някъде наблизо. Не ми пречи и някъде по центъра де.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

Цитат на: akapulko - 24.04.2010 21:44
В началото на май ще си бъда в Русе, може и да присъствам, ако сбирката ви е по това време.

Публикувано на: 16.07.2009г 01:01ч Публикувана от: Лора ...Тък като  се оказа, че повечето сме в един квартал...

Тъй като и аз съм от тоя квартал, може да е някъде наблизо. Не ми пречи и някъде по центъра де.

Ама на мен ми пречи...Не, че нещо ами, няма да мога да се прибера. Иначе препоръчвам механа "Русе". Страхотен специалитет на готвача правят. С удоволствие бих омятала два, преди да се отдам на пиенето... :-D

А за да не се налага някой да ме прибира (носи на гръб) може да запием или на "Стефани" или на "Елит". Мисля, че нямат нужда от представяне.  :-)

tishomura

На "Елита" много фраш и музиката е прекалено засилена, а и май повечко мазна чалгийка се пуска основно,не съм ходил на "стефани"... би ни било интересно,а и този специалтет на готвача в "Механа Русе"???  може би с госпожа Тишомурова бихме го оценили :)????

Лора

Е, всеки с вкуса си. Обожавам силна музика и обичам да ходя по механи. Та, ако не искате силна музика, ще трябва да се съберем преди 20.00ч. После идва ред на оркестъра... члагийката... кръшните чупки в ханша... Опс... поотплеснах се малко.
Иначе варианти много.
Ще гледам, по времето, когато колегата akapulko е в Русе, да съм свободна и да се съберем. Не обещавам нищо. :-)

peter85

Е като ще е сбирка трябва да е на по тихо а не аху иху :) да споделите малко опит с нас неопитните :) и ако има засолени да ми кажат някоя друга тънкост  :-D ако ли не да си поприказвам сам  :-D освен ако не доиде и Методи де :) че тука незнам кои друг се занимава с акваристика засолена освен него Велина и Евгени :)

Лора

К'ъв ти е проблема? СпИцЯлно за теб, ще си нося солничка... :-P

tishomura

Ами ...тръпнем в очакване.Чакаме само датата ,и мястото да уточним,А и часа !Че сме сложни с по няколко дечурлига и трябва да се разпределят нещата и времето от далеко. :kreshtja:  :popcorn:  *SORRY*

Лора

Мхм, аз предния път взех моята щерка, ама взех и баба й (усещате тънкия ми намек). Добре, че RIC беше с неговата, та си поиграха децата... (майка малко луда стана) :-D
Тъй като са празници и не се знае дали ще може да се организираме... Което автоматично отклонява първоначалния замисъл. И понеже нямаме Георги сред акваристите в Русе (поне тези които аз познавам), но винаги може да си нарочим някой... :-D

Всъщност, аз нямам нищо против да се уговорим и по празниците, хем и по раничко за тези с децата...Т.е. Като станете от масата на Гошо отивате на лайното и чакате, да се покаже някоя позната мутра...

Ако, нещо се разберете, оставям си телефона да ми звънне някой с инфо, че не съм си плащала интернета и незнам кога ще го платя, да не стане, че този път последна съм разбрала. ]:->
0886/947701 само за сбирки :-D

Similar topics (5)

18973

Започната от Деян

Публикации: 15
Прегледи: 5282

8076

Публикации: 5
Прегледи: 3563

41734

Започната от kapacitet

Публикации: 0
Прегледи: 1717